2777
2789
عنوان

خواستگار من...

806 بازدید | 78 پست

سلام دوستان گلم

راستش ازتون راهنمایی می‌خوام 

کاربری قبلیم ترکید،امروزم چون نیاز به راهنمایی هاتون داشتم با یه کاربری دیگه اومدم

من دو تا خواستگار دارم یکی از خواستگارام پسرعمومه که هم پسرعموم میشه هم پسرخاله یعنی پدرش عموم میشه و مادرش هم خالم و شرایط مالی اش هم اوکیه هم خونه هم ماشین هم میشه گفت شغل موقتی و پر درآمدی داره سنش هم 29 

دومین خواستگارم همسایمونه اینم شرایطش اوکیه مثل پسرعموم و سنش 28،و به نسبت ظاهر از پسرعموم سرتره!

و اما من 17سالمه و ازتون  خواهرانه راهنمایی می‌خوام که چیکار کنم؟؟!

با خودم میگم به پسرعموم ج رد بدم ولی از عواقب جوابم میترسم یجورایی که کدورتی پیش بیاد چون هیچ دلیل و بهونه ای برای رد کردنش وجود نداره!

ممنون میشم راهنمایی کنید منو برای هر دو مورد که کدوم رو انتخاب کنم و یا چه بهونه ای برای رد کردن پسرعموم بیارم که ناراحتی پیش نیاد🙏😘

😍😍😍 مبارکهههه

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه خواستی با پسرعموت ازدواج کنی حتما ازمایش ژنتیک بده بعدشم سنت یکم واسه ازدواج کم نیست ؟واسه ازدواج وقت زیاده از زندگی مجردیت لذت ببر من جای مامانتم پسرمن سه سال ازتو کوچیک تره

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد