2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 4063 بازدید | 205 پست
دیدی الکی حرص خوردی.دیگه حوشحال باش و لذت ببر

تو سه روز اشتباه نوشتم،آره چقد غصه خوردم دکتر گفت خارج رحمی یهو انقد زیاد نمیشه،دکترم عوض کردم دیگه پیش اولی نمیرم،اون اولی گفت صددرصد خارج رحمیه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممنونم واسه دل مهربونت شما مامانی ؟؟

من یه دختر دارم.یرا دومی تو اقدامم 

مهرماه سقط داشتم .ماه قبلم باردهری شیمیایی.این ماهم کلی علایم دارم ولی خب امروز که روز موعدمه بی بی منفی دیگه نشستم منتظر پری

من یه دختر دارم.یرا دومی تو اقدامم  مهرماه سقط داشتم .ماه قبلم باردهری شیمیایی.این ماهم کلی عل ...

انشالله که بیبیت بزودی زود مثبت میشه بیبی من 9 روز بعد از موعدم + شد،خدا دخترت نگهداره برات مرسی که این روزای پراز استرس باهام بودی  بنظرت کی به پدر مادرم بگم هنوز هیچکی نمیدونه حتی دوستم..

انشالله که بیبیت بزودی زود مثبت میشه بیبی من 9 روز بعد از موعدم + شد،خدا دخترت نگهداره برات مرسی که ...

اگه عجله داری بگو ولی اگع پیتونی صبر کنی بزار یعد شنیدن صدای قلب کوچولوش.ولی خب من باشم میگم اینطوری بیشتری میتونی شادیتو تقسیم.کنی

اگه عجله داری بگو ولی اگع پیتونی صبر کنی بزار یعد شنیدن صدای قلب کوچولوش.ولی خب من باشم میگم اینطوری ...

خیلی دلم میخواد بگم مخصوصا اینکه نوه اول مامانم میشه هر روز دعوام میکرد که چرا بچه نمیارین از سمت شوهرمم نوه اول پسری البته شوهرم تک پسره ،میترسم خدای نکرده اتفاقی بیفته ببینم اگه امروز شوهرم اوکی داد فردا بهشون میگم..هنوز خودم یکم میترسم.

به نظرم فقط به مامانت بگو مثل یه راز .که هواتو داشته باشه .

واقعیتش مامانم اصلااا نمیتونه حرف نگه داره مطمنم میره به بقیه میگه بع به اونا میگه به هیچ کس نگین  

امروز جواب ان تی اومد مشکوکه.واسه دو هفته دیگه باید تکرار بشه اگه بازم مشکوک بود یه آزمایش دیگه هست که خیلی پر هزینست.اگه اونم ببینن ایراد داره میفرستن آمینو سننز تا دستور سقط جنینو بدن😢😢😢