2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 4063 بازدید | 205 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو چه حسابی این حرفو زد.مگه تو درد یا لکه بینی داری🤔 از من میشنوی دکترتو عوض کن برو پیش یه دکتر خو ...

نه ندارم کمر درد دارم گاهی هم پهلوهام تیر میکشه هم چپ هم راست

پس به حرفش توجه نکن چون من تجربه خارج رحمی رو دارم اینقد درد داشتم گریه میکردم دست بهدشکمم نمیتونستم بزنم ۴ تا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ میزاشتم دردش آروم نمیشد.نمیتونستم از درد بشینم یا دراز بکشم مثل زایمان طبیعی درد کشیدم پس تو خودتو واسه حرف یه دکتر ناراحت نکن.ایشالله چیز مهمی نیست.فردا ۴۸ ساعت میشه درسته؟برو دوباره آز تیتر بتا تکرار کن همون آزمایشگاه قبلیت اگه عدد بالا رفت دیگه نمیخواد نگران چیزی باشی.

پس به حرفش توجه نکن چون من تجربه خارج رحمی رو دارم اینقد درد داشتم گریه میکردم دست بهدشکمم نمیتونستم ...

اره فردا ۴۸ ساعت میشه،ممنون ک آرومم کردی ،کی فهمیدی خارج رحمیه؟کی دردت شروع شد؟با دارو رفع شد؟؟؟؟

این دردا طبیعیه منم این هفته درد دارم کمی تیر کشیدن و درد کمر و تخمدان ولی نگران نمیشم چون تو بارداری هزارتا درد ناجور میاد سراغ آدم اونم واسه هورمون بارداریه.اگه خدایی نکرده درد شکم خیلی شدید داشتی و لکه بینی حتما باید بری پیش یه دکتر خوب تا واست شیاف تجویز کنه تا جلو لکه بینی گرفته بشه.ایشالله که هیچ وقت واست پیش نمیاد

اره فردا ۴۸ ساعت میشه،ممنون ک آرومم کردی ،کی فهمیدی خارج رحمیه؟کی دردت شروع شد؟با دارو رفع شد؟؟؟؟

همون هفته ۴ یا ۵ بارداری.دکتر گفت اورژانسی باید جراحی بشی واسه سقط ولی خداروشکر خودش سقط شد.ببین من مطمئنم خارج رحمی نیست جنین تو و جاش هم خیلی خوبه چون الان اینقد راحت اینجا چت نمیکردی از درد زیاد 

این دردا طبیعیه منم این هفته درد دارم کمی تیر کشیدن و درد کمر و تخمدان ولی نگران نمیشم چون تو باردار ...

انسالله نگفتی وقتی بارداری خارج رحمی داشتی دردت کی شروع شد؟از اولش درد داشتی؟یا رفته رفته زیاد شد؟کی زیاد شد؟هفته چند؟

همون هفته ۴ یا ۵ بارداری.دکتر گفت اورژانسی باید جراحی بشی واسه سقط ولی خداروشکر خودش سقط شد.ببین من ...

راست میگییی؟؟😔بخدا امروز اندازه کل عمرم ناراحتی کشزدممم،درد ندارم اصلا اون تیر کشیدنا هم گاهی هستن

همون هفته ۴ یا ۵ بارداری.دکتر گفت اورژانسی باید جراحی بشی واسه سقط ولی خداروشکر خودش سقط شد.ببین من ...

راستی ترشحاتمم یکم زیاد شده ،ببخشید راحت میگم،طبیعیه؟

انسالله نگفتی وقتی بارداری خارج رحمی داشتی دردت کی شروع شد؟از اولش درد داشتی؟یا رفته رفته زیاد شد؟کی ...

من تا فهمیدم باردارم لکه بینی داشتم روز به روز درد کمرو شکمم زیاد شد تا ۳ روز آخر که درد رحمم که انقباض میگرفت پدرمو در میاورد.گریه میکردم شکممو نمیتونستم لمس کنم تا صبح مثل مار دور خودم میپیچیدم.فردا حتما برو تیتر بتا بده.از خدا میخوام بتات رفته باشه بالا.فقط لطفا استرسو از خودت دور کن و ناامید نباش.چون خدایی نکرده اگه باردار هم باشی استرس باعث سقط جنین میشه