2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 4063 بازدید | 205 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه عزیزم واسه منم دعا کن همه چی خوب باشه،این درد پهلوی راستم طبیعیه؟

ایشالله که بارداری.واسه من سمت چپم درد میگیره.تازه کو اول راهی یه دردهای جدیدی میاد سراغت که این پهلو درد بهترینشه

آره مبارکه.فقط استرسو لطفا از خودت دور کن که همه چیو خراب میکنه.به همه چی امیدوار باش و مثبت فکر کن

کلاس زبان میرم کانون استرس کلاسش بالاس اگه مطمن باشم که + دیگه نمیرم 

کلاس زبان میرم کانون استرس کلاسش بالاس اگه مطمن باشم که + دیگه نمیرم 

الان فقط به خودتو بچه برس فقط استراحت کن.به قول دکترم مثل یه مریض با خودت رفتار کن و همیشه یه آدم تنبل باش تا ماه سوم بعد اون دیگه خیالت راحت میشه

کم خونم چایی واسم خوب نیست تو هم اصلا چایی نخور کافئین واسه جنین ضرر داره.اگه میخوری خیلی کمرنگ شبیه ...

نه خوشبختانه اهل چایی نیستم دیروز که صبح تا بعد از ظهر سرپا بودم تو این یه هفته انقده هم بالا پایین پریدم که پریود بشم آخه روز 5 که منفی بود خواستم دیگه پری بشم زعفرون هم خوردم   از این به بعد مراقبت میکنم

نه خوشبختانه اهل چایی نیستم دیروز که صبح تا بعد از ظهر سرپا بودم تو این یه هفته انقده هم بالا پایین ...

بچه بخواد بمونه با هیچ بپر بپرو زعفرونی رد نمیشه.الان بیشتر مغری جات بخور مثل فندوق بادام زمینی گردو اینا باعث میشه قلب جنین زودتر تشکیل بشه.من هفته ۶ رفتم قلب جنینمو دیدم😍😍😍

سبزیجاتو میوه هم زیاد بخور.جیگر اصلا نخور که باعث نقص جنین میشه.چیزهایی که ویتامین آ دارن مثل هویج کمتر بخور.سیب خیلی خوبه ناشتا بخوری روزی ۲۱ دونه مویز هم ناشتا بخور.زودتر برو آز بده ببر پیش یه دکتر خوب که آزمایشات لازمو برات بنویسه تا از کمبود ویتامینات باخبر بشه دارو تجویز کنه.فولیک اسید ۱ رو میتونی شروع کنی به خوردن.اگه مشکل تیرویید داری حتما پیگسر باش چون جنین در خطر میفته.نمک و شکر کم بخور

بچه بخواد بمونه با هیچ بپر بپرو زعفرونی رد نمیشه.الان بیشتر مغری جات بخور مثل فندوق بادام زمینی گردو ...

ممنون از راهنماییت اوه اوه و این گرونی چیا هم باید بخوریم  بیچاره همسر