بچه ها واسه کی مثبت کاذب شده؟؟چقد طول کشیده؟به بیبی اعتماد کنم یا نه؟؟من امروز صبح زدم مثبت شده اما میترسم کاذب باشه دو دیقه ای دوتا خط افتاد اما کمرنگه 9 روزه عقب افتاده پریم
کم خونم چایی واسم خوب نیست تو هم اصلا چایی نخور کافئین واسه جنین ضرر داره.اگه میخوری خیلی کمرنگ شبیه ...
نه خوشبختانه اهل چایی نیستم دیروز که صبح تا بعد از ظهر سرپا بودم تو این یه هفته انقده هم بالا پایین پریدم که پریود بشم آخه روز 5 که منفی بود خواستم دیگه پری بشم زعفرون هم خوردم از این به بعد مراقبت میکنم
نه خوشبختانه اهل چایی نیستم دیروز که صبح تا بعد از ظهر سرپا بودم تو این یه هفته انقده هم بالا پایین ...
بچه بخواد بمونه با هیچ بپر بپرو زعفرونی رد نمیشه.الان بیشتر مغری جات بخور مثل فندوق بادام زمینی گردو اینا باعث میشه قلب جنین زودتر تشکیل بشه.من هفته ۶ رفتم قلب جنینمو دیدم😍😍😍
سبزیجاتو میوه هم زیاد بخور.جیگر اصلا نخور که باعث نقص جنین میشه.چیزهایی که ویتامین آ دارن مثل هویج کمتر بخور.سیب خیلی خوبه ناشتا بخوری روزی ۲۱ دونه مویز هم ناشتا بخور.زودتر برو آز بده ببر پیش یه دکتر خوب که آزمایشات لازمو برات بنویسه تا از کمبود ویتامینات باخبر بشه دارو تجویز کنه.فولیک اسید ۱ رو میتونی شروع کنی به خوردن.اگه مشکل تیرویید داری حتما پیگسر باش چون جنین در خطر میفته.نمک و شکر کم بخور