2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم مولتی ویتامین پریناتال میخورم و ویتامین ای

صورتم فعلا بهتر شده ولی بدنم نه

کپسول چاقی فرشته هم خریدم ده روزه دارم میخورم...سعی کردم اصلشو گیر بیارم و گیاهی باشه..دیگه نمیدونم عوارض داره یا ن

سخت بود ولی تونستم   

ناااامررررد،دارم خودمو جرررررر واجررررر میکنم ی ذره لاغرشم میخای چاق شی؟ تو یخچالمون ماکارونی چررررب دارم با سالاد و سس فراوون، دارم نگاش میکنم غش میکنم از گشنگی، بیا بخور اونو هم تو چاق شو هم من راحت شم 😫😫😫😫😫😫

ناااامررررد،دارم خودمو جرررررر واجررررر میکنم ی ذره لاغرشم میخای چاق شی؟ تو یخچالمون ماکارونی چررررب ...

هرچی میخورم فایده نداره فقط میره تو صورتم

دارم مولتی ویتامین پریناتال میخورم و ویتامین ای صورتم فعلا بهتر شده ولی بدنم نه کپسول چاقی فرشته ه ...

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس گزارش‌های دریافتی مبنی بر ایجاد عوارض جدی به دنبال مصرف کپسول چاقی «فرشته» در مصرف کنندگان این محصول که در برخی موارد منجر به بستری در بیمارستان نیز شده است، به اطلاع می‌رساند کپسول چاقی «فرشته» هیچگونه مجوزی اعم از تاسیس، واردات، تولید، توزیع و عرضه از اداره کل نظارت و ارزیالی فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ندارد.

براساس این گزارش دستور جمع آوری این فراورده از تاریخ اول تیرماه سال ۹۴ از سطح عرضه به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام شده است.

توصیه می‌شود، تنها از داروخانه‌های معتبر، زیر نظر پزشک و با مشاور داروساز اقدام به تهیه و مصرف هرگونه دارو یا مکمل کرده و از خود درمانی و عمل به توصیه‌های غیرعلمی برای درمان بیماری‌ها جدا خودداری شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، براساس گزارش‌های در ...

اخه من شنیدم اگه محصولش تقلبی باشه این عوارضو داره وگرنه خیلیا جواب گرفتن

سخت بود ولی تونستم   
2790
2778
2791
2779
2792