2777
2789

یه سری تو این سایت وقتی راجب یه موضوعی تاپیک میزاری میرن کل تاپیک ها پست هارو میکشن بیرون و میان میگن اره مثلا تو فلان جا اینجوری گفتی یا مثلا میخوان تخریبت کنن خیلی این قضیه رو تو اینجا دیدم . 

مثلا دیدم طرف تاپیک گذاشته میخوام برم سفر خارج بعد یکی اومده گفته تو که تو تاپیک دیگه نوشته بودی گوشت خیلی گرون شده پس تو پول سفر خارج نداری دروغ نگو. 

یا اینکه به طرف به خاطر طرز فکرش یا یه حرفی که زده گروهی حمله میکنن و تخریبش میخوان بکنن حالا نه توهینی کرده نه چیزی فقط نظرش رو گفته . 

کاش این رفتار ها رو انجام ندیم واقعا قشنگ نیست 

ولی  بعضیا قصد اسکل کردن دارن 

مثلا تاپیک زده ۳ تا بچه دارم بعد ی تاپیک دیگه زده من باردار نمیشم عکس بچه هاتونو  بزارین ببینم😐😐😐

و خیلییییی موارد دیگه

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙁🙁🙁من شخصا از این اخلاقا ندارم 

ولی هستن کسایی ک انروز میگن پول ندارن برا بچشون پوشک بخرن پارچه میبندن دو ساعت بعد از خرید سرویس طلای ۲۵میلیونی حرف میزنن اینحاس ک کاربرا ب شعورشون ب میخوره و واکنش نشون میدن 

کاش مسولین قابلیت حذف  کامنت یا تاپیک رو اضافه کنن

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂
خب حق دارن دیگه خدایی کسی که میره خارج نباید گوشت کیلو ۱۰۰براش گرون باشه.

اصلا ربطی نداره گرونی تو زندگی همه تاثیر میرازه حالا یکی اعتراض کرده گفته وای خیلی گرون شده دلیل نمیشه پولش رو نداشته باشه بخره اتفاقا نشون میده حساب کتاب حالیشه 

آخه انقدر یه کسایی اومدن دوروغ گفتن و از احساسات بقیه سواستفاده کردن و ناراحتشون کردن ، کاربرا دیگه مشکوک شدن . خدایی حقم دارن بعضیا .

همین دوروغگو ها باعث میشن بی اعتمادی زیاد بشه دیگه

خیلی بده ادم اوسکل بشه توسط یه مریضای عقده ای .

برا خودمنم پیش اومده