2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحتم بشم یا نهههه😕

788 بازدید | 65 پست

سلام خانوما 

راستش یه خانومی هست که میاد تو کار خونه به من کمک میکنه ۳ روز درهفته بعد من آشپزییم رو معمولا خودم انجام میدم چون بدم میاد کسی  تو کار آشپزییم دخالت کنه یه جور وسواس فکریه 

حالا من دستپختم انچنانی نیست ولی خوب بدم نیستم معمولا ما غذای خورشتی نمیخورییم چون همسرم اصلا اهل پلو و خورشت این مدلیا نیست چی بشه دوهفته ای یه بار من خورشت بپزم اونم خداییش اصلا خوب در نمیادبه خصوص قرمه سبزی که گند میزنم همیشه فسنجونم اصلااا بلد نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چندباری قبلا من نبودم خونه همسرم به این خانو که برامون کار میکنه گفته براش غذا درست کرده البته خود خانومه اصرار کرده چون خیلی مهربونه طفلی ولی الان تازگیا هر وقت حرف اینکه ناهار بپزم بعد شوهرم و دخترم غذا خورشتی میخوان میگن اون بپزه واسشون امروز دیگه لجم گرفته رفته رب انار گرفته داده بهش فردا واسش فسنجون بپزه اه خیلی لج دارم الان😑😑😑😑

حالا چندباری قبلا من نبودم خونه همسرم به این خانو که برامون کار میکنه گفته براش غذا درست کرده البته ...

سلام عزیزم.اگر خیلی بهت سنگین اومده ازش بخواه روش پخت خورشتها را بهت یاد بده و خودش بالا سرت وایسه تا تو بپزی...........اگر هم نمیتونی و نمیخوای خودت خورشت یاد بگیری که بزار اون بپزه ناراحت نشو...........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

جوونه یا پیره؟ازش یاد بگیر عزیزم چه عیبی داره ازش فنشو یاد بگیر ک ی بار خودت خوب بپری دیگ‌ لازم‌نیس اون بپره از فرصت استفاده کن

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
حالا چندباری قبلا من نبودم خونه همسرم به این خانو که برامون کار میکنه گفته براش غذا درست کرده البته ...

بیخیال وقتی میگی خانم خوبیه زرنگ باش یادبگیر نامحسوس ک چیکارمیکنه بعد توام تمرین کن و درس کن ناراحتی نداره دیگه یچیزی یوقت به دهن ادم مزه میده

سلام عزیزم.اگر خیلی بهت سنگین اومده ازش بخواه روش پخت خورشتها را بهت یاد بده و خودش بالا سرت وایسه ت ...

نه نمیخوام بگم اون یادم بده میخوام برم کلاس اشپزی😞😞😞😞😞

خوب یاد بگیر دو مدل خورش بپز اگه یاد نمیگیری بذار خانمه بپزه دیگه ناراحتی و لج برای چیه؟ با شکم شوهر و بچه خودت لج کردی؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید