2777
2789
حرص نخور، هیچی سلامتی نمیشه

شوهرم یا نمیاد خونه یا دیر میاد یا وقتی مث دیشب زود میاد تا بچه ی کار اشتباهی میکنه به من فحش میده که حواست به بچه نبود منم عصبی میشم چرا جلو بچه فحش میدی بعد انقدر بچه رو بوس میکنه و لوس میکنه اونم منو میزنه چرا باباشو دعوا کردم بعد موقع خواب میگه اعصابم خورد شد فردا ۲ و ۳ شب اومدم ناراخت نشی

دیگ بخدا درمونده شدم نمیدونم چکارکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه دکتر ببر این شوهرتو ،، فحش میده و بد رفتاری میکنه بعدم میگه فردا دیر میام که چی بشه، ؟؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

یه دکتر ببر این شوهرتو ،، فحش میده و بد رفتاری میکنه بعدم میگه فردا دیر میام که چی بشه، ؟؟

وقتی نیست چنان ارامشی داریم چنان لحظه های قشنکی با پسرم داریم وقتی هست همش پسرمون بوس میکنه و با من بدرفتاری میکنه انگار ارث باباش خوردم مریضه روانیه

وقتی نیست چنان ارامشی داریم چنان لحظه های قشنکی با پسرم داریم وقتی هست همش پسرمون بوس میکنه و با من ...

نه ک...خل تشریف دارن ،دنبال تایید گرفتن از بچس ،هنوز به رشد عقلی کافی نرسیده

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نه ک...خل تشریف دارن ،دنبال تایید گرفتن از بچس ،هنوز به رشد عقلی کافی نرسیده

دقیقا نمیدونم چ مرضی دارع که بچه رو با من بد کنه

فک میکنه بچه نمیتونه با هردومون خوب باشه

دقیقا نمیدونم چ مرضی دارع که بچه رو با من بد کنه فک میکنه بچه نمیتونه با هردومون خوب باشه

مبترسه که بچه بیشتر وقتو با تو هست به سمت تو تمایل پیدا کنه، اینه که میاد با باج دادن و بوس کردن و ... تابید طلبی کنه و شک نکن وقتی نیستی کلی بدتو به بچه میگه ،

دقیقا نمیدونم چ مرضی دارع که بچه رو با من بد کنه فک میکنه بچه نمیتونه با هردومون خوب باشه

حیف اینجا نمیشه هر حرفی و فحشی داد،