2821
2789

ما تو خانوادمون مهریه هامون بالاست کلا.همه سال تولده و یه واحد آپارتمان پشت قباله.حق طلاق نمیدن اصلا پسرامون...ولی مهریه کم و زیاد و اینا واقعا دلیل خوشبختی و بدبختی نیست.اصلا تاثیری نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا سکه به روز هست

سکه قیمتش ک ب روزه میدونم 

ولی تعداد ب روز نی 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خوب وقتی حق طلاق بهت میده دیگه انتظار سکه بالا هم نباید داشته باشی 

حق انتخاب مسکن هم بزن

دیگه بقیه حق ها بستگی به خودت داره اگه تحصیل کرده باشی یا شاغل دیگه بدردت که نمی خوره گرفتن حق تحصیل و شغل 

بستگی به طرفت داره اگه واقعا بهت ثابت شده که واسه خودت میخوادت و تا ابد پات میمونه خوبه چون مهریه زیاد رو نمیشه از مردها گرفت هزارتا داستان میسازنن اخرش ختم میشه به ماهی نیم یا ربع سکه 

حق طلاق هم با مهریه کم چندان به کار نمیاد مرد میخواد مهریه نده که طلاق نمیده وقتی مهر پایینه از خداشه طلاق بده اما اگه بابتش مطمین نیستی بیشترش کن از سکه بهتر شمش طلاست و از اون بهتر ملک 

بستگی به طرفت داره اگه واقعا بهت ثابت شده که واسه خودت میخوادت و تا ابد پات میمونه خوبه چون مهریه زی ...

الان خونه نداره خب

چکارکنم؟حق طلاقم گفتم شایددل اونم بلرزه

چون گفت14 بیشترنمیتونم میخوام حق طلاقم بگم

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
الان خونه نداره خب چکارکنم؟حق طلاقم گفتم شایددل اونم بلرزه چون گفت14 بیشترنمیتونم میخوام حق طلاقم ...

پس سکه هات بیشتر کن البته به جای سکه شمش بهتره چون گرفتنش از نظر قانونی راحت تره

پس سکه هات بیشتر کن البته به جای سکه شمش بهتره چون گرفتنش از نظر قانونی راحت تره

بایدسعیموکنم

شایدراضی شد

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
2790
2823
2791
2779
2792