2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 32 پست
آره دیر تخمک گذاری داشتی😉

خدا به همه اونایی که بچه میخوان بده انشالله سخته بیبی ی خط دیدن،با اینکه من اقدامی نبودم اما وقتی دیدم ناراحت شدم،

دعا دعا میکردم تخمک گذاریم  دیر باشه که بگیره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به همه اونایی که بچه میخوان بده انشالله سخته بیبی ی خط دیدن،با اینکه من اقدامی نبودم اما وقتی دی ...

مبارکه به سلامتی انشالله 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مطمنی؟من که هیچ وقت حساب نمیکردم شوهرم روز به روز میشمرد  

😁😁😁

اگه دورت 28 روزه باشه مثل من یه هفته قبل پریود تخمک گذاریته...

عجب شوهری داریا...شوهر من که 16 روز عقب انداختم نفهمیده بود...😂😂😂

😁😁😁 اگه دورت 28 روزه باشه مثل من یه هفته قبل پریود تخمک گذاریته... عجب شوهری داریا...شوهر من که ...

آره 28 روزه ام،نه بابا شوهر من خیلی سرش تو حساب کتابه خیلی مراقب بود  

خوش به حالت عزیزم برای منم دعا کن از درد انتظار بیام بیرون 😞 ان شا الله قدمش خیر باشه براتون 🌹🌹

عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم ،میفهمم سخته انشالله خدا ی نینی سالم بهت بده.

سلامت باشید ممنونم دعا کنید واقعی باشه + الکی نباشه

آزمایش بده اما فعلا دکتر نرو استرس میدن که بتات پایینه، اما طبیعی چون مشخصه دیر گرفته

حتی سونو هم یکی دو هفته دیر تر برو چون حتما سنش کم تره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آزمایش بده اما فعلا دکتر نرو استرس میدن که بتات پایینه، اما طبیعی چون مشخصه دیر گرفته حتی سونو هم ی ...

حتما وووی سنش چقده الان؟؟ سه چهار هفته؟سمت راستمم هی دردش میگیره ول میکنه

الان تو نت دیدم ی هفته قبل پری دوره امنه تقریبا از 12 تا 16 دوره تخمک گذاری

سلاااام مباااارکا باشه دوستم😍😍 ن عزیزم تخمک گذاری تا ۲۰الی۲۲ دوروز هم هست...منم همیشه ی هفته قبل پری تخمک گذاریمه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
سلاااام مباااارکا باشه دوستم😍😍 ن عزیزم تخمک گذاری تا ۲۰الی۲۲ دوروز هم هست...منم همیشه ی هفته قبل پ ...

ممنونم عزیزم هنوز شک دارم میگم نکنه + الکی باشه یا دلیل دیگه داشته باشه نمیدونستم هفته آخرم تخمک گذاری داریم

حتما وووی سنش چقده الان؟؟ سه چهار هفته؟سمت راستمم هی دردش میگیره ول میکنه

به حساب پریود 5 هفته باشی اون 4 هفتس