hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان یه سوال دارم..... 122 بازدید | 7 پست عزیزان من ماه قبل۲۷پریود شدم اما این ماه دیروز یعنی۲۳بعد از رابطه دیدم توترشحاتم خون هست یعنی بازم دارم پریود میشم؟؟؟کسی اینجوری شده😑😑😑😑 خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/01/24 | 08:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 چرا کسی جواب نمیده خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 نشدم ای جور ولی فک کنم پریودی امروز صبح دیدم ترشحم عادیه خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 الان منظورته؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 نه فکرنکنم باردار باشم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی