2777
2789
عنوان

چرا اخه

112 بازدید | 9 پست

هر شب که پسرم میخابه حس میکنم مامانم بدی هستم براش کم کاری میکنم 

خیلی روش حساسم

خدایی خیلی مودبه

به همه سلام میکنه حتی دست میده

خیلی اجتماعیه

خیلی حرف گوش کن

ولی من ازش توقع زیادی دارم دوستدارم مثل یه آدم فهمیده رفتار کنه

الان دوست دارم بیدارش کنم باهاش بازی کنم

امروز همش سرم تو گوشی بوده

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بیخیال بزار بخوابه شما هم زیاد حساس نباش 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن....سرتو تو گوشی نکن.واقعا در حقش کوتاهی میکنی من از وقتی دخترم بدنیا اومد فضای مجازی رو پاک کرد ...

چشم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
چند سالشه

۵

وسواس نشو همه تلاشتو بكن واسش در ضم يه ادم تو سري خور بار نياش يه پسر مودب بزار باشه زياد بخودت وابس ...

او۵من۳۰

اون بزرگه دیگه باید همبازی خودشو داشته باشه عزیزم

نزدیکمون بچه همسنش زیاده