من ی سوال دارم فقط میخوام کمکم کنید در مورد این هست که من خوب مشکلاتی دارم و همیشه هم اینجا و هم جاهای دیگه هر کسی رفت کربلا و برنامه دعا. آشت گفتم دعام کنن خودم هم دعا میکنم ولی راستش صبرم کم شده و منتظرم جواب بگیرم نمیدونم احساس میکنم اگر جواب نگیرم اعتقادم کم میشه البته بگم هر چی دعا کردم خدا شاید یحاجتا مو یجور دیگه بهم داده ولی خوب من هدفم و مسیرم مشخص هست و سالهاست منتظرم هر کسی رفت کربلا گفتم اسممو بیاره مشهد و خیلی التماس دعا گفتم الان یجوریم استرس دارم واقعا خدا منو میبینه
کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید خیرت تو همون چیزی هست که خدا برات قرار داده عزیزم. من خودم برا یه مسئله ای خییییییللی دعا میکردم و آخرشم مستجاب شد ولی بعدش به غلط کردن افتادم. گفتم خدا همون که خودت جلو راهم گذاشته بودی بهتر بود. ما آدما نمیدونیم بعدا چی پیش میاد. اینو همیشه یادت باشه
من الان یسری حاجاتمامو دارم میبینم نزذیک ترین فرد توی فامیل بهش رسیده که من سالهاست آرزو دارم ولی نمیدونم چرا من اینقدر از زندگیم عقب افتادم نه کار خوبی دارم جدا هم شدم سنم هم کم نیست واقعا درمانیه شدم
کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید