2777
2789
عنوان

به نظرتون بده؟؟؟؟؟

148 بازدید | 10 پست

فرض کنید میرین ی سالن حرفه ای پیش یک ادم حرفه ای واسه رنگ کردن موهاتون ،اگه اون شخص موهاش مشکی پرکلاغی باشه تو نطر شما تاثیری میزاره؟؟؟

خودم اون شخصم واسم سوال شد ،چون خودم قصد دارم موهامو بلو بلاک کنم میترسم تو دید و انتخاب مشتری تاثیر بزاره چون یجورایی خودم ویترین کارمم

ممنون میشم متو از این دوراهی نجات بدین 

تعداد رای : 15
نظرسنجی
بکن اصن مهم نیست!
13
86%
نکن باو،تاثیر داره !
2
13%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بکن اصلا مهم نیس 😁

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

هیییچ ربطی نداره.‌هییییچ هااا

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من مهمه برام ...نگا میکنم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
اخه بعصی مشتریا توقع دارن هر تکنیک جدیدی که میاد اول رو سر ما ببینن ،انگار موهای ما از آهنه هیچیش نم ...

من رفتم ی جا برا روفله خانمه رفته بود بیروت یاد بگیره .کلی حرف و تبلیغ رفتم موهای خودش قهوه ای ساده .....گفتم فعلا پریودم دیگه برگشتم نکردم رنگ 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من رفتم ی جا برا روفله خانمه رفته بود بیروت یاد بگیره .کلی حرف و تبلیغ رفتم موهای خودش قهوه ای ساده ...

اااا  😳😞کاش نمونه کاراشو میدیدی ،اخه مثلا خودم تعریف نباشه کارام واقعا خاصه با تکنیک منیر و گای در میارم ،حتی تا یخی ،اما خوب خودم مشکی دوس دارم چه کنمممم😞😞😞😞

اااا  😳😞کاش نمونه کاراشو میدیدی ،اخه مثلا خودم تعریف نباشه کارام واقعا خاصه با تکنیک منیر و گ ...

همون خانمم بیروت کلاس منیر رفته بود خوب نمونه عکس هزار تا روتوش داره عکسه ...واقعی نیس ک من دوس دارم خودش شیک وپیک و ب روز باشه چیزای ک بلده رو خودش باسه 😄😄😄😃😂