2777
2789
عنوان

دوستای خوش خوراک بیایین لطفا

232 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من یه مشکلی که دارم وازتون راهکار میخوام اینه که اصلااااا میوه رودوس ندارم شاااااید تو هفته یه دونه میوه اونممم به زووووووور بخورم اصلا میلم نمیره بخورم

به نظرتون چیکارکنم اشتهام بیشتر بشه به این چیزا؟

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت من عاشق میوم 

وااای خوشبه حاله شما واقعا

من بااین که میوه دوس ندارم ولی غصه میخورم میگم آینده من چی میشم به قول مامانبزرگم میگه ماکه همه چی اونم از خوباش خوردیم اینجوری هستیم حالا چه برسه به شماهااا

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

باهاشون دسر درست کن،خرد کن اماده با‌شه سر فیلم دیدن بخور

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

سالاد میوه درست کن یا شکلات تخته ای بخر ذوبش کن تیکه های میوه رو بریز توش خوشمزشت  کیک میوه ای درست کن یا میوه خشکم بد نیس بااین جور چیزا شروع کن کم کم عادت میکنی ب میوه خوردن

❤وخدایی که به شدت کافیست.......
بشور بذار رو اپن هی بچرخ و بخور منم این کارو میکنم

منم همیشهههه مامانم همین کارو میکنه ولی اصلا نمیتونم نگاش کنم

ت میوه نمیخوری من گوشت ماهی نمیخورم همش میرم دکتر ب قرص امگا میده

به خدا منم همینطورم اصلااااا گوشت قرمز نمیخورم اگرم دلم بخواد بخورم نباید مزه گوشت بده  

خب وقتی میل نداری چه کاریه میخوای به زور بخوری ولی یه راهش اینه مثلا آب میوه مصرف کنی

به خاطره اینکه میترسم درآنده به مشکل بربخورم

بععععضی وقتا آبمیوه ام میکنم

به خدا منم همینطورم اصلااااا گوشت قرمز نمیخورم اگرم دلم بخواد بخورم نباید مزه گوشت بده    

وای چ خوب یکی مث من پیدا شد من اصلا گوشت ماهی نمیخورم دوس ندارم بدم میاد .وقتی بکسی بگم نمیخورم تعجب میکنن. میگن بدنت ویتامین نداره

سالاد میوه درست کن یا شکلات تخته ای بخر ذوبش کن تیکه های میوه رو بریز توش خوشمزشت  کیک میوه ای ...

وااای آره با شکلات که خیلی خوب میشه

میوه خشکم که نگووووو عاشقشم