سلام دوستان من یه مشکلی که دارم وازتون راهکار میخوام اینه که اصلااااا میوه رودوس ندارم شاااااید تو هفته یه دونه میوه اونممم به زووووووور بخورم اصلا میلم نمیره بخورم
به نظرتون چیکارکنم اشتهام بیشتر بشه به این چیزا؟
همیشه لبخند بزن اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بااین که میوه دوس ندارم ولی غصه میخورم میگم آینده من چی میشم به قول مامانبزرگم میگه ماکه همه چی اونم از خوباش خوردیم اینجوری هستیم حالا چه برسه به شماهااا
همیشه لبخند بزن اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی
سالاد میوه درست کن یا شکلات تخته ای بخر ذوبش کن تیکه های میوه رو بریز توش خوشمزشت کیک میوه ای درست کن یا میوه خشکم بد نیس بااین جور چیزا شروع کن کم کم عادت میکنی ب میوه خوردن