2777
2789
عنوان

کمک کمک

37 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من دوستم یه سری درگیرهایی داره ازم کمک خواست منم خواستم از شما کمک بگیرم هرکس میتونه بیاد نظر بده.

از زبانه دوستم مینویسم:

من نزدیک  دوساله در رابطه ای با یک پسر هستم که ۴ سال از من بزرگ تره . هر دو هم رو خیلی دوست داریم
اما یک مشکلی پیش اومده که بشدت آزارم میده.
منو عشقم دوهفته باهم قهر بودیم.
من فکر میکردم رابطمون تموم شده اما بعد دوهفته خودش پیام داد و معذرت خواهی کرد رابطمون صمیمی تر از همیشه شده بود.
تااینکه یکی از دوستانه من که خیلی باهاش صمیمی بودم تو دعوا بهم گفت که رلت بهم پیشنهاد  داد منم قبول نکردم.
من با این دوستم خیلی خوب بودم خیلی واسش هزینه میکردم واسه تولدش نزدیک ۱۹۰ تومن خودم هزینه کردم یهو عوض شد انگار به چشم وظیفه میدید  خیلی بد رفتار میکرد منم دیگه باهاش حرف نزدم الانم متوجه شدم چند هفته ای باداداشم بوده و خدا میدونه چی شده که داداشم کات کرده ولی میدونم حسابی از داداشم پول کشیده.
وقتی این حرفو دوستم بهم گفت من حالم خیلی بد شد جوری اشک می ریختم و گریه میکردم که نفس دیگه نمیتونستم بکشم. دوستام بهم گفتن یه اکانت فیک درست  کن به جا یه شادی برو بهش بگو باش قبول رل میزنم. ولی دیدم این کار زیاد جالب نیس‌. بهش زنگ زدم گفتم کاره مهم دارم‌. گفت بگو. گفتم میدونم مامانتو اجیت واست خیلی عزیزن باید به جونه همونا قسم بخوری که واقعیتو بگی گفت خب بگو .
گفتم میدونم عشق یا حس داشتن چیزه الکی نیس یه نفر بهم گفته که تو به شادی پیشنهاد دادی و هیچ حسی به من نداری واقعیت و ازت میخوام بشنوم به هیچ کیم نمیگم چی شده گفت کی گفته گفتم خودش گفت ینی تو نمیفهنی اینا میخوان بینه ما رو خراب کنن تو نمیفهمی من  دوست دارم تو که میدونی از شادی بدم میاد نمیخوام باهاش بگردی من تو رو میخوام کی گفته بهت حس ندارم حس نداشتم بعد دوهفته با حاله بد بهت پیام نمی دادم معذرت خواهی کنم .
من نمیدونم حق با کیه.
شادی گفت رودر رو میکنم ولی ترسیدم رو در رو تازه کلی از خودش حرف در بیاره به  عشقم بگه این اگر  تورو دوس داشتو اعتماد داشت منو نمیورد رودر رو کنه.
از طرفی عشقم واسه رو در رو کردن هیچ ترسو هراسی نداره خودش گفت بگو بیاد ببینم چرا حرف درست میکنه
از طرفی من به حال نه نیاز مادی نه نیاز جنسیه عشقم و برطرف کردم که بگم به خاطره این چیزا گفته میخوات

و دوستم هم باهام خیلی لج شده بعد از کات کردن داداشم.

حس میکنم واسه اینکه با داداشم بد شده تلافیشو سرم‌خالی میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید