2777
2789
عنوان

بیش فعالی

159 بازدید | 18 پست

با سلام.ما قصد سرپرستی گرفتن ی پسر بچه ۶ ساله داریم ک بهمون گفتن بیش فعاله .اما از نظر تمرکز و یادگیری مشکل خاصی نداره .من خودم نصف روز باهاش بودم همه چی خوب بود تا زمانی ک مو قع رفتنم شد ک اون کامل بیقرار ،شیطون وحرف گوش نکن شد .در ضمن تحت درمان با داروی ریتالین و رسپریدون هست .

میخواستم بدونم امیدی هست با قرار گرفتن در محیط خانواده بهتر شه و داروهاش قطع شن ؟ما باید چکار کنیم 

خداااااایا شکرررررت  

تا اونجایی که من میدونم داروی بیش فعالی به این راحتیا قطع نمیشه مخصوصا تو سن مدرسه باید مصرف کنن اما خوب باید دید بیش فعالیش توسط کی تشخیص داده شده 

عزیزم ببخشید چرا سن کمتر نمیگیرین ؟

تا اونجایی که من میدونم داروی بیش فعالی به این راحتیا قطع نمیشه مخصوصا تو سن مدرسه باید مصرف کنن اما ...

امسال تازه کلاس اولی هس .ما با ی عکس عاشقش شدیم بقیه ماجرام ک خودش پیش رفته

خداااااایا شکرررررت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجایی که من میدونم داروی بیش فعالی به این راحتیا قطع نمیشه مخصوصا تو سن مدرسه باید مصرف کنن اما ...

با دکترشم صحبت کردیم گفت چیز خاصی نیست ولی من بازم نگرانم ک نتونیم براش کاری کنیم .

خداااااایا شکرررررت  

آخه میدونی اصولا همین دارو باعث میشه تمرکز کنن اگه این دارو نباشه تمرکز وتوجهشو تا حد زیادی افت میکنه 

من میگم کمتر چون تا حدودی تربیت در خانواده 7سال اول شکل میگیره بعد از اون نقش اجتماع پررنگتر از خانواده میشه 

آخه میدونی اصولا همین دارو باعث میشه تمرکز کنن اگه این دارو نباشه تمرکز وتوجهشو تا حد زیادی افت میکن ...

اخه بچه های دیگه‌ با وجود مصرف دارو بازم یادگیری ندارن .و ی چیز دیگه بیشتر بچهایی ک اونجا هستن آسیب دیده ان توقع اینکه نرمال باشن خیلی توقع زیادیه .مابعدش فهمیدیم ک بیش فعاله .حالا هم دلم میخواد مث مادری ک تازه مشکل بچه شو فهمیده تازه و دنبال راه حله ،برا ش مادری کنم،فقط همین .اگه کسی میتونه ،یا بااین جور موردا سروکار داشته بهم کمک کنه .ممنوون 

خداااااایا شکرررررت  

بیش فعالیش رو بردن پیش،ی دکتر روانپزشک ک اونم دارو داده .ولی مدد کار ک اونجا بود میگفت این بچه تو محیط خانواده بره خوب میشه .بعد خیلی م عاطفی هست دلش میخواد بغلش کنی .منظمه .دروغ اصلا نمیگه .وقتی باخاش حرف میزدم گوش میداد .این هم قبول دارم ک باید خیلی صبوووووور باشم .واینکه ۶۰ درصد شخصیت اون شکل گرفته 

خداااااایا شکرررررت  
بیش فعالیش رو بردن پیش،ی دکتر روانپزشک ک اونم دارو داده .ولی مدد کار ک اونجا بود میگفت این بچه تو مح ...

عزیزم خیلی دلتون بزرگه .من یه مشاور میشناسم تهرانه کارش بازی درمانی با بچه های بیش فعاله اگه خواستین شمارشو بهتون بدم 

مسلما محبتی که خانواده میده خیلی کارسازه 

عزیزم خیلی دلتون بزرگه .من یه مشاور میشناسم تهرانه کارش بازی درمانی با بچه های بیش فعاله اگه خواستین ...

قربونتون برم ممنون میشم  

خداااااایا شکرررررت