2777
2789
عنوان

پسرم.

125 بازدید | 12 پست

سلام خانوما پسرم ۳سالو نه ماهشه از نوزادی از شیر متنفره اصلا الان لب نمیزنه به شیر و پنیر و دوغ اما ماست دوست داره چقدر مجازم ماست بعش بدم در روز ؟

میدونم یه روز میای و همه ی این سختیها تموم میشه واسه اومدنش صلوات بفرستین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قد و وزنش چقدر عزیزم 

ا

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
پسر ۲ سال و ۷ ماهه منم شیر نمیخوره😥

یعنی نوزاد بودا به زور میریختم حلق اصلا متنفر بودا الانم دوسال میشه اصلا نمیخواد بخوره به زور با گریه و دعوا و ناراحتی و جایزه و بوس و خواهش میدمش اونم نصف استکان مثلا گاهی فقط

یعنی نوزاد بودا به زور میریختم حلق اصلا متنفر بودا الانم دوسال میشه اصلا نمیخواد بخوره به زور با گری ...

قدش که خوبه عشقم 

من خودم معدم به پرتئین حیوانی حساسه حتی کره هم نمیخوردم قدمم ۱۷۰ 

پسرمم  رفلاکس داشت هیچی نخورد جز شیر مخصوص تا ۲ سالگی البته پسرم قدش کوتاهه فکر کنم ژنش به خاندان پدریش رفته 

کنجد و بادام هم کلسیم زیادی داره

گوجه فرنگی هم همینطور

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
سه تا کاسه چقدر ی سردی نمیکنه؟

کاسه کوچیک می تونی بهش یه کوچولو نمک . نعنا خشک یا پر گل محمدی خشک بزنی. 

یا بهش کشک بدی

اگه دوست داره کله پاچه بهش بده

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کاسه کوچیک می تونی بهش یه کوچولو نمک . نعنا خشک یا پر گل محمدی خشک بزنی.  یا بهش کشک بدی اگه ...

ممنون عزیزم ولی هیچ کدوم از اینارو نمیخوره اگه بزنم   

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز