2777
2789
عنوان

دندون درررد😭 کمک

82 بازدید | 16 پست

بچا خرابی دندونم شدید شده دارم جون میدم.

دندون پزشکمم وقت داده واسه اول خرداد.

بهترین دکتر شهر هم هست نمیتونم برم پیش کس دیگه.

تا اون موقع چیکار کنم دردش کم شه؟😓

ژلوفن یا اسپری بی حسی دندون که خیلی تلخه 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

قطره گیاهی پریسیکا بخر هر شب چن قطره بریز تو اب قرقر کن دهانشویس عالیه بزار مامانمم یه قرص گرفته بود هم مسکن بود هم چرک خشک کن عکسشو بفرستم برو بخر دندون درد مامانمو خوب کرده چن هفتس 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امتحان کردی؟

اره من دندونم شکسته بود وچرک کرده بود..چرک خشک کن۸ساعت یکبارخوردم...و ی پنبه گرد کوچولو میکرد وپراز ژل ومیذاشتم تو اون شکستگی

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

من که از دندون درد داشتم میمردم دوستم پیشنهاد داد عنبرنسا رو با توتون سیگار قاطی کردم و کشیدم واقعا جواب داد...

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
شیر میدم نمیتونم برم سمت دخانیات😓

آخی ...نمیشه ... آب نمک غرغره کن یا آب پیاز رو بگیر با یکم عسل قاطی کن بعد غرغره کن چنددقیقه نگه دار انشاالله بهتر بشی

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.