مودم و وای فای ضررش زیاده وگرنه نت رو منم استفاده میکنم چون حوصله م سر میره
نه عزیزم برعکسه
جفتش ضرر داره اما ضرر نت گوشی خیلی بیشتره
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
نه عزیزم برعکسه جفتش ضرر داره اما ضرر نت گوشی خیلی بیشتره
به منم گفتن وایفای خطرش بیشتره
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
بله عزیزم باعث سقط میشه دو مورد در لطرافم دیدم که بعد ازمایشها و ...فهمیدن به خاطر پارازیتهای اطراف ...
چطور فهمیدن؟؟؟
آخه الان میگن ضرر داره ولی تا حالا هیچ موردی گزارش نشده و علمی ثابت نشده
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
نمیدونم والا من چندجا تو نت خوندم از دکترمم پرسیدم اینجوری گفت
کلا بده دیگه باید سعی کنیم کمتر بیایم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
چطور فهمیدن؟؟؟ آخه الان میگن ضرر داره ولی تا حالا هیچ موردی گزارش نشده و علمی ثابت نشده
بله عزیزم ثابت ثابت نشده. ولی قطعا ضرر داره
اینا هر دو ازمایشهای سقط دادن همه چی ولی چیزی. نبود بدن خانم و اقا واقعا مشول نداشت برای باردلری سونش حتی سه ماه. خوابید سه ماه اول هم سقط میکرد رفت خارج از کشور اونجا بهش گفتن
زندگی ورزشکاری کنکوری. قالیبافی. سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم
نمیدونم والا من چندجا تو نت خوندم از دکترمم پرسیدم اینجوری گفت کلا بده دیگه باید سعی کنیم کمتر بیای ...
آره ضرر داره
.لی دکترم گفت وای فای و مودم رو بیشتر رعایت کنید
ولی خواهر جان الان وای فای گوشیت رو روشن کن ببین چند تا شبکه میاد
ما رعایت کنیم همسایه بغلی که روشنه
آپارتمان که دیگه داغونه
تو کل به خدا
بسپریم به خدا