2777
2789
عنوان

شوهر اقتصادییییی

391 بازدید | 20 پست

ما نه ماهه خونمون جدا کردیم قبلش یک سال با بابام اینا بودیم تا مستقل شدیم 

خونه یه داداشم یه شهر دیگست چهار پنج باره همه خانواده رفتیم خونشون دو سه شی موندیم و برگشتیم اون بدبخت هر بار میاد فقط جاش خونه بابامه کسی دعوتش نمیکنه 

زنش چند بار بمن گفته دوستدارم بیام خونت 

منم هر بار با شرمندگی رد کردم 

امروز دیدم حال شوهرم خوبه گفتم بیا ایندفه اومدن دعوتشون کنیم سرش ‌پایین بود گفت باشه بعد گفتم همه منظورمه 

کلا همه اگه بیام میشن ۲۵نفر 

گفت همممه !!! گفتم اره دیگه 

هر کی دعوت میکنه همه رو باهم میخواد 

هیچی نگفت گوشی دستش بود من رفتم ناهار بیارم تو اشپزخونه بودم یهو با صدای بلند. گفت :بع ظاهر گرچه زیبایی ،به باطن مااااارررر کبرایی 

گفتم با کی هستی ؟گفت بابا متنه تو اینستا دیدم خوندم !!!! 

خلاصه رفت مغازه الان پیام داده بیا بابات و مامانت و داداش و زنشو یجا بخوایم بعد دو هفته بعد باباتو و بقیه رو دعوت کنیم ؟!!! 

اول گفتم نمیشه ناراحت میشن و ضایعست و آخرشم گفتم هرجور خودت میدونی 

گفت بیاییم خونه حرف میزنیم 

چی بگم در جواب حرفش خونه ؟ 

بنظرتون کلا بیخیال مهمونی بشم ؟؟؟

ندار هم نیست یعنی پول به اندازه داره

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مي خواي كوتاه بياي.. اگه مي دوني در توانش هست روي حرفت وايسا.. بابا برادرته 

خب اون میگه جدا جدا دعوت کنیم 

خب واقعا اینطوری نمیشه ابروم میره بدتر 

...

زیر بار نرو بگو نمیتونم دوبار دوبار غذا بپزم و مهمون داری کنم یه جا بیان تموم شه بیشترم خوش میگذره وقتی همه با هم باشن

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
عزیزم خودت میگی هر بار میاد خونه باباته کسی دعوتش نمیکنه اون وقت میگی همه با هم دعوت میکنن نکنن نارا ...

بالاخره سالی یبار هم ک دعوت میکنن همه رو باهم میخوان 

...