2777
2789
عنوان

بیاین مرد هارو بیشتر بشناسین :|

775 بازدید | 68 پست

سلام من دقیقا همین الان عضو نی نی سایت شدم. قبلا تو سرچ گوگل با اینجا آشنا شده بودم و دیده بودم یک خانمی نوشته بودن با پسر بی پول ازدواج کنم یا نه ، بعضی ها نوشته بودن که اینکارو بکنید .  حالا من از خودم براتون میگم : از دو سال قبل با پسری آشنا شدم که وضع مالیش خیلی از وضع مالی خانواده من بد تر بود ، حتی ازون چیزی که اون فکر میکرد تفاوت بیشتر بود ، چون تا به امروز حتی دقیق نمیدونه از میزان ثروت خانواده من ، ولی بطور کلی میدونست که ما یه مقدار بهتریم . نمیگم پسر بدی بود ، پسر خوبی هم بود ، تو این دو سال حتی دست من رو هم نگرفت و به شدت ابراز علاقه میکرد . منم با وجود اینکه خیلی پسر های بهتر از ایشون منو میخواستن و میخوان ، به همشون میگفتم که نه کسیو دارم ... بخاطر ایشون خیلی از دوستی هامو بهم زدم تا دلش شاد شه . حالا امروز اومده به من میگه من یک ماه قبل رفتم خواستگاری یک دختری و دختره خونشون جای خوبیه(احتمالا فکر میکنه وضع مالیش از خانوده من بهتره ، چون ثروت خانوادمو هیچ وقت نگفتم کامل تا کسی بخاطر پول منو نخواد) و حالا ب من جواب مثبت داده و حالا ما ب درد هم نمیخوریم و رابطمون رو تموم کنیم، در صورتی تا شب قبلش خیلی عاشقانه و صمیمی داشت با من صحبت میکرد !! البته اینم بگم حدود چهار ماه قبل که یه پیشنهاد کاری خوب بهش شده بود هم دقیقا همینکارو میخواست بکنه ، گفت تموم کنیم ، ولی به محض اینکه ناگهانی بهش گفتن نمیخوایمت ، دوباره اومد سمت من :|. تو تمام مدت این دو سال هم میگفت ازدواج کنیم . ولی من میخواستم شرایط کاریش یکم بهتر شه تا بعد ازدواج کنیم . خلاصه گفتم اینو بگم تا هیییچ دختریدلش به حال پسری که از خودش پایین تره ، نسوزه ... پسرا همچین موجوداتی هستن . خودشون دلشون برای هیچ کس نمیسوزه ، فقط به فکر پیشرفت خودشونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا از اول حقیقت رو نگفتین؟؟  

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

کاش تاپیکت رو سیزده سال پیش دیده بودم! خدا رو شکر کن که شناختیش ایشالا خوشبخت بشی و هیچ وقت با کسی کهوضع مالی خوبی نداره ازدواج نکن چون وضشم خوب بشه تازه تبدیل ب یک تازه به دوران رسیده میشه! و محبتای تو رو فراموش میکنه

از کجا مطمئنین همشون همینن؟  ما که نه با همشون در ارتباط بودیم، نه با همشون صحبت کردیم..

من پسری رو میشناسم که به خاطر عشقش حاضر شد قید ثروت خانوادشو بزنه..چون دختره فقیر بود. از ارث محروم شد..به خانوادش گفت شما فقط خودتونو ازم نگیرین، بذارین من شمارو داشته باشم، ارث و میراث و پول و خونه نمیخوام.. خودش شبانه روز کار کرد تا کم کم پیشرفت کرد و تونست یه زندگی عادی واسه دختره بسازه..

همه مثل هم نیستن! 

🖤

منکه از اول الویتم پول و اخلاق بوده 

مگه جوونیمونو از سرراه اوردیم ک زن ی ادم بی پول بشیم 

ی مثالی هس میگه 

زن مرد پول دار بشین 

چون در هر صورت اگ مرد خیانت کرد 

گریه کردن تو توکشتی های لوکس بهتر از گریه کردن گوشه زیرزمینه 😂😂😂

البته مرد اگ خیانت کرد باید اعدام بشه این و جهت فان گفتم 😝😝😂😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

معمولا خانم ها بیشتر به خاطر پول طرف ازدواج میکنن که, یکی از شرط هاشونم موقعیت مالی طرفه

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
منکه از اول الویتم پول و اخلاق بوده  مگه جوونیمونو از سرراه اوردیم ک زن ی ادم بی پول بشیم  ...

اکثرا پوله, عشق کشکه

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.