2777
2789
عنوان

چینی جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 34 پست
چینی خوب نیست همش لب پر میشه ولی ارکوپال دوام داره ودرضمن بعضی اکروپالارو دیدم خیلی از چینی شیکتره&n ...

اره ءآرکوپال لب طلایی بیضی اومده خوشکله

ولی من خودم شکل برگ خریدم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.بی خیالی سپر هر درد است😢پس میخندم 😃آنقدر میخندم 😂که غم از رو برود😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مندو دست شیشتایی ارکوپال خریدم یه دست هیجده بود فکر کنم چینی... ارکوپالو معمولا برا خودمون و مهمونی خودمونی استفاده میکنم... چینی هم مهمونی زیاد

برا پذیرایی هم سرویس پذیرایی بلور گرفتم...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ریوا پلاتینیش هم به نظرم خیلی قشنگه و هیچ وقت از مد نمیره و شکیل هستش

شبیه سپیدار سرمه ایش رو یه جا دیدم بنظرم خیلی ناز بود ولی گفتن زود دلو میزنه 

ریوا پلاتینی رو پیشنهاد دادن 

گیج شدم😭

چه طرحی عزیزم اگه اشکال نداره بهم بگو

اینو خریدم عزیزم. از دیجی کالا. سه سال پیش

سه دست شیش نفره. کلا شد هیجده نفره

خودم خیلی راضی هستم خیلی سبک و ظریفه😊

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
شبیه سپیدار سرمه ایش رو یه جا دیدم بنظرم خیلی ناز بود ولی گفتن زود دلو میزنه  ریوا پلاتینی رو ...

به نظرم اگه ساده پسندی ریوا طلایی یا پلاتینی خیلی شیکه ،سپیدار هم از نزدیک و واقعی خیلی قشنگه توی عکسش انقدر خوشگل نیست اگه از این سبک ها خوشت اومده حتما چینی برای مهمونی بگیر که شکیل تر هستش

زرین لب پر هم به راحتیا نمیشه جنسش هم خوبه

خیلی قشنگه مبارکت باشه عزیزم به دل خوش استفاده کنی❤

ممنونم عزیزم. اپلیکیشن دیجی کالا رو دانلود کن. بیشتر طرح های چینی زرین ایران رو داره

میتونی هم قیمتهاش رو ببینی هم طرحهاش رو😊😊💗💗

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️