2777
2789
عنوان

تست بارداری

317 بازدید | 53 پست

میشه بگید یعنی چی این من که حس میکنم به هاله داره

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی باردارم یانه روز پریودیم 26 امروز 23 نظر بدید خواهش واسم دعا کنید باردار باشم انشاالله اینبار پریود مشم و باردار باشم 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
فردا با ادرار صبح یکی دیگه امتحان کن

این مال امروز صبح بود

معلومه بی بی چکش خرابه ولی مشکوکه.یکی دیگه امتحان کن.

خراب نیست دیروز یکی امتحان کردم منفی بود انداختم سطل اشغال بعد نیم ساعت اینجوری دیدم باز هاله انداخته کم حالا نمیدونم باردارم یانه 

حالت تهوع دل درد 

نه اینا ک الان شروع نمیشن دوماه بعد شروع میشن

خراب نیست دیروز یکی امتحان کردم منفی بود انداختم سطل اشغال بعد نیم ساعت اینجوری دیدم باز هاله انداخت ...

یکی دیگه امتحان کن.چطور ب این بی بی چگ اعتمادمیکنی.شاید چون انداختی دور پخش شده.واسه خیال خودت راحت شه خب یکی دیگه بزار اگه منفی بود ک بدون باردارنیسی