پسر قشنگم ۶ماهشه سرما خورده سرفه خلط دار میکنه بردمش دکتر شربت سفکسیم داده بچم تازه داشت تپل میشد خیلی بی تابی و بی قراری میکنه دلم میسوزه واسش 😔چی بدم بهش بدنش ضعیف نشه داروها ضعیفش میکنن ۶ماهشو پر نکرده هنوز متناسب ب ماهش چی میتونم بدم بهش
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
تو جنوب زندگی میکنم از یه طرف کولر نزنیم بچم میشه خیس عرق لباس استین کوتاه تنش میکنم رطوبتی میشه خونمون..... کولر میزنم لباسم تنش میکنم احساس میکتم سزدش میشه اصلا ی گیری کردم تب نداره تند تند چک میکنم با تب سنج
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
پسرچارماهه منم چن روزه اینطوری شده از بس سینش چرک داره نفس که میکشه انقدر صدا خس خس میده نمیدو ...
وای خیلی بد کاش خودم مریض میشدم بچه ها گناه دارن
پسرمنم اینطور بود کل داروهاشو مصرف کردم تموم که شد خوب شد یکیش اون پودره هست باید اب قاطیش کنی انتی بیوتیکه چیه یکی دیگشم سیتیریزین بود و یکی دیگه سرماخوردگی سه تا شو سرساعت دادم خوب شد
مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
عزیزم اصلا نگران نباش لاغرنمیشه من دخترمو تو سه ماهگی بیمارستان بستری کردم بخاطر اسهال و استفراغ مثل شما همش گریه میکردم که جون نداره ولاغرمیشه ولی خداروشکر اصلاوزن کم نکرد من نشاسته میدم به دخترم شما هم اگه میخوره بده خوبه براش
پسرمنم اینطور بود کل داروهاشو مصرف کردم تموم که شد خوب شد یکیش اون پودره هست باید اب قاطیش کنی انتی ...
اره همون سفکسیم با اب قاطی کردم ...غذا کمکی چیزی نمیتونم بدم الان ؟سوپ سبک درست کنم بهش ؟ یا اب سیب بدم یه مقداری
نه منظورم اینه ک تو حالت عادی ک خودتون گرمتون نیس عرق نمیکنه؟ پسر منم ایام عید اینجوری بود، میخوابید سرش خیس عرق بود، فکرکنم ویروسی چیزی بود چون چندنفرهم همین حالتا رو داشتن بعد یه هفته ده روز خوب شد، خس خس سینه، سرفه خلط دار، عرق و گاها تب
عزیزم اصلا نگران نباش لاغرنمیشه من دخترمو تو سه ماهگی بیمارستان بستری کردم بخاطر اسهال و استفراغ مثل ...
الهی بگردم خیلی سخته
اتفاقا به شوهرم گفتم بخره ...تو اب قاطی کنم بدم بهش یا مثل فرنی درست کنم ؟
نه منظورم اینه ک تو حالت عادی ک خودتون گرمتون نیس عرق نمیکنه؟ پسر منم ایام عید اینجوری بود، میخوابید ...
چرا بابا اتفاقا هر سری از بالش بلندش میکنم بالشش خیسه خیسه عیدم تهران بودم همینجوری بود
اره همون سفکسیم با اب قاطی کردم ...غذا کمکی چیزی نمیتونم بدم الان ؟سوپ سبک درست کنم بهش ؟ یا ا ...
سوپ درست کن له کن با پشت قاشق بهش بده یذره ابلیموهم قاطیش کن اب سیب یا اب هویجم میتونی بدی من از چارماهگی دیگه کم کم فرنی بهش میدادم حساس نباش بده بهش نگران نباش
مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
اره بخدا همیشه اینو میگم حداقل ما بزرگیم یه چی میخوریم زود خوب میشیم
چون خلط داره نمیتونه بریزه بیرون اذیت میشه خیلی یا دماغش ترشح داره نمیتونه خالی کنه عصبانی میشه جیغ میکشع چند قطره شیر خودمو میریزم بینیش تاعطسه کنه ترشحاتش بریزه بیرون عطسه ک میکنه ترشحات میان بیردن من بخدا انقد سبک میشم