2777
2789
خخخ نی نی من یکوچولو حرکت میکنه دورش بگردم حسش کردم کاملآ.. آره فردا حتما میرمممم البته اگر بهم نوب ...

واسه من تنبله 😂😂😂 حرکت نمیکنه هنوز... ایشالا همونی باشه که دوست داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  بنده خدا ی سوال پرسید،دیگه سونو خیلی کار پیچیده ای نیست که،الان همه ی اقشاری هم که بارد ...

آره میگم الان خوشحالی نداره چون سونو راحته هی بریم میگن تو کشورهای اروپایی و مخصوصا کانادا فقط یه بار میتونن تو بارداری سونو برن 

برای تشخیص بیماری خوبه نه الکی و مثلا اینم تجملاتی کنن رو خوشی هر روز برن سونو بچه رو ببینن که اشتباه خیلی هم تو جامعه ما زیاد شده که سر خود سونو و آزمایش و دارو میخوریم حتما بعدا ضررهاش میبینیم 

وای منم خیلی دوست دارم سزارین بشم اگه قبول کنن‌ از طبیعی میترسم😨

پیش دکتری برو ک قبول کنه عزیزم..هنوزم هستن کسایی ک با یکم زیر میزی قبول میکنن..

منم فوق العاده از طبیعی میترسم..البته از الان فکرشو نکن عزیزممم اصن ممکنه بچه بریچ باشه و نچرخه و مجبور بشن سزارینت کنن😍😍😍😁

🧡
پیش دکتری برو ک قبول کنه عزیزم..هنوزم هستن کسایی ک با یکم زیر میزی قبول میکنن.. منم فوق العاده از ط ...

آره منم گذاشتم ماهای آخر ببینم سزارین میکنه یا نه ... اگه نکرد میرم پیش دکتر زن داداشم دوره ولی میارزه

آره میگم الان خوشحالی نداره چون سونو راحته هی بریم میگن تو کشورهای اروپایی و مخصوصا کانادا فقط یه با ...

به نظرم بهتره آدم به جای حرفای منفی زدن..و انرژی منفی رو منتشر کردن..

عقایدشو ک میدونه با عقاید خیلی ها مرتبط نیست و واسه خودش نگه داره که در این صورت ناراحتی و دلخوری ای هم پیش نیاد 😊

🧡

عزيزم حق ميدم بهت 

منم اين چندروزه هييي گفتم برم قبل آنومالي نرمم😂

آخر بيخيال شدم گفتم تحمل كنم

آدم دوست داره زودتر بچشو تصور كنه و پسرم و دخترم صدا كنه😍

يا امام رضا...بطلب❤️
من  ۹هفتم خیییلی دوس دارم بدونم زودتر حتی به ازنایش خونم فکر کردم ک برم منتهاشوهرجان نمیذاره

ای جونممممم انشاله زود زود دورانتو سپری میکنی و میفهی عزیزممم..

من قبلآ باز کمتر به این فکر میکردم ک جنسیتشو بدونم اما الان ک گاهی حسش میکنم خیلییییییی کنجکاو شدمم دلم میخاد وقتی باهاش حرف میزنم صداش کنم ..دعا کن فردا مشخص باشهههههه

🧡