2777
2789
ببخشید چه لوس قدیما تا زایمان نمیفهمیدن چی میشد مگه اصلا مگه بچه چندم که اینقدر مهمه بعدش میفهمی تا ...

اون قدیم بوده..و اونا هم آدمای قدیمی..

من و امثال من مال این دوره ایم با افکار کاملآ امروزی و با کلی امکانات فراوون..

پس وقتی همه چی واسه آرامشمون فراهمه دلیلی نداره خودمون و ازشون سلب کنیم😊

🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا هفته ی ۱۸ میتونی یکم به دختر فکر کنی یکم به پسر مثل من😂

عاشق جفتشونم چون بچه ی اولمه زیاد فرقی نمیکنه چی باشه..فقط کنجکاوممم ..دلم میخاد وقتی دارم باهاش حرف میزنم واسم گنگ نباشه..دوس دارم راحتر ارتباط برقرار کنم باهاش

🧡
اون قدیم بوده..و اونا هم آدمای قدیمی.. من و امثال من مال این دوره ایم با افکار کاملآ امروزی و با کل ...

خوشبحال شما که امکانات فراوونه و آرامش و رفاه هم زیاد اکثر مردم که تو فشارند همون پنجاه صد تومن پول سونو و دکتر هم سخته برای خیلی ها 

بعدهم خیلی از مریضی ها سرطان و مشکلات بخاطر همین امکانات که داری ذوق میکنی همون قدیم بهتر بود 

اره عزیزم

بسلامتی درکت میکنم ادم چه دوقی داره بفهمه جوجه تو دلش دختر یا پسر منم دقیقا مثل تو بودم این روزا بسلامتی میگذره و بغلش میکنی 

سوم اذر خدا یه شوق دوباره به زندگیم داد پسرم عاشقتم
عاشق جفتشونم چون بچه ی اولمه زیاد فرقی نمیکنه چی باشه..فقط کنجکاوممم ..دلم میخاد وقتی دارم باهاش حرف ...

اگه اینقدر دوست داری بدونی برو سونو بده، من هنوز حتی باور ندارم حاملم😂

خوشبحال شما که امکانات فراوونه و آرامش و رفاه هم زیاد اکثر مردم که تو فشارند همون پنجاه صد تومن پول ...

عزیزم 

بنده خدا ی سوال پرسید،دیگه سونو خیلی کار پیچیده ای نیست که،الان همه ی اقشاری هم که باردار میشن اکه واقعا پول ی سونو ‌رو‌ندارن همون بهتر که اصلا بچه دار نشن،و بهتره نیمهذی پر لیوان رو‌ببینیم

الان خیلی تشخیص های زود هنگام در همه ی بیماری ها برای همین امکانات و‌ تکنولوژیه.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
خوشبحال شما که امکانات فراوونه و آرامش و رفاه هم زیاد اکثر مردم که تو فشارند همون پنجاه صد تومن پول ...

هرکس به جیبش نگاه میکنه دیگه..همون قدیمم ک همه مثل هم نبودن..الآنم قرار نیست کل جامعه تو همه چی شبیهه هم باشن..

شماهم یک انسانید..و انسان آزاده خواهه..هیچ اجباری نیست ک با افکار و عقاید ما ها یا به قول خودتون امروزی ها شرایط و بگذرونید..میتونید مثل گذشته زندگی کنید و هیچکسی حق اعتراض بهتون و نخواهد داشت

🧡
اگه اینقدر دوست داری بدونی برو سونو بده، من هنوز حتی باور ندارم حاملم😂

خخخ نی نی من یکوچولو حرکت میکنه دورش بگردم حسش کردم کاملآ..

آره فردا حتما میرمممم البته اگر بهم نوبت بدع😁😍

🧡

عزیزم اونایی که پول ندارن همون بهتر بچه دار نشن استارترم چیز پیچیده ای نگفت سونو که دیگه یه چیز خیلی پیش پا افتادس چطور واسه شما انقد عجیبه

سوم اذر خدا یه شوق دوباره به زندگیم داد پسرم عاشقتم