2777
2789
عنوان

چادر 🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 36 پست

چادر دانشجویی بهتره ملی دوس ندارم همش میچسبه دانشجویی رو تو محرم صفرم اگه خواستی استفاده کنی قشنگه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای رفتن به کربلا شما به چادر بحرینی نیاز دارین چون هم ایست قشنگی داره هم ازاده و بالاسرش کاپ ...

بله  منم  همین  نظر رو دارم   

مانتو  هم  چند تا مانتو  نخی  سبک و کوتاه  دارم   

برای گرمای  هوای اونجا  میتونم استفاده کنم  

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
چادر دانشجویی بهتره ملی دوس ندارم همش میچسبه دانشجویی رو تو محرم صفرم اگه خواستی استفاده کنی قشنگه

سپاس عزیزم

البته نه برای همه جا ولی من قجر ی هم دوس دارم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
دانشجویی چه جنسی  

باید ببینید چی بهتر بهتون میاد ملی و دانشجویی یه مقدار چسبه .اگه میخواین راحت باشین و گرما اذیت نکنه و پوشیده باشه مدلی بگیرید که آزاد باشه و جلوزیپ دار مدلشو بعضی جاها میگن لبنانی بعضی جاها بیروتی 

**اللهم عجل لولیک الفرج**
باید ببینید چی بهتر بهتون میاد ملی و دانشجویی یه مقدار چسبه .اگه میخواین راحت باشین و گرما اذیت نکنه ...

سپاس  از راهنمایی هاتون