2777
2789

خیلی سخته من شوهرم موقع خاستگاری بهم گفت عاشق بوده اما جور نشده والان میخاد زندگی جدیدی شروع کنه منم بیخیال خودمو نشون دادم و چسبیدم به شوهرم اما موقع عید بود عقد بودیم منو برد جلو یه خونه گفت بریم دیدو بازدید گفتم کجاس گفت بیا میفهمی بیشعور وقتی رفتیم داخل نمیشناختمشون معرفی که کرد فهمیدم خونه مادر همون زنس اتفاقا اونم اونجا بود طلاق گرفته بود دنیا رو سرم خراب شد تازه وقتی برگشتیم پرو بهم گفت چرا بق کردی سرمم داد زد از مردا بیشترازاین انتظار نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته من شوهرم موقع خاستگاری بهم گفت عاشق بوده اما جور نشده والان میخاد زندگی جدیدی شروع کنه منم ...

جدی میگی؟مگه باهم فامیلن؟

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
خیلی سخته من شوهرم موقع خاستگاری بهم گفت عاشق بوده اما جور نشده والان میخاد زندگی جدیدی شروع کنه منم ...

واااااای!مردا چرا اینجورین؟حالا زن دو کلمه با یه مرد غریبه مثلا مغازه دار حرف بزنه و بخنده زمین و زمانو بهم میریزنا. برداشته بردتت خونه عشقش

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
نه غریبن همشهرین 

😯😯😯😯😯یعنی همینطوری رفتین خونه یه غریبه؟یعنی مادرش از جریان خبر داشت و هیچ عکس العملی نداشت؟

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
واااااای!مردا چرا اینجورین؟حالا زن دو کلمه با یه مرد غریبه مثلا مغازه دار حرف بزنه و بخنده زمین و زم ...

اره منم خیلی سختم شد اما کلا چون از هر نظر از اون زنه سرترم خودمو نباختم اتفاقا گفت اون زنه بهم گفته اخرش رفتی یکی بهتر از منو گرفتی ولی اینو گفتم تا اون خانوم بفهمه شرایطه بدتر از خودشم خیلی زیاده خودشو نبازه از همون به بعد فهمیدم رو مردا نمیشه حساب کرد خودم شاغلم و کاملا مستقل از نظر عاطفی هم بهش وابسته نشدم چون این جور چیزا زیاد پیش میاد رو خودم کار کردم

یعتی هنوز با اون زنه حرف می‌زد م بهش گفت زنت سر تر منه 

اره بعدا همچنان حرف میزدن منم با اینکه قلبم واقعا شکست اما بیخیال شدم گفتم هرکار میخواد بکنه فقط راهمو ازش جدا کردم الانم اون زنه یکبار دیگه ازدواج کرده و از این شهر رفته وانمود کردم که اصلا این چیزا برام مهم نیست اونام خیلی عادی بودن مادرشم خیلی منو بوسید گفت دوست داشتم فلانی دامادم بشه اما نشد شما خیلی خوبی و...اخه همه جوره ازش سرم  

اره بعدا همچنان حرف میزدن منم با اینکه قلبم واقعا شکست اما بیخیال شدم گفتم هرکار میخواد بکنه فقط راه ...

وا بگو تو ک میخواستی حرف بزنی چرا طلاق دادی،،،،،، بعصی از مردها فقط رابطه حرام دوست دارن،،،، الان رابطه خودت و شوهرت که طوری 

وا بگو تو ک میخواستی حرف بزنی چرا طلاق دادی،،،،،، بعصی از مردها فقط رابطه حرام دوست دارن،،،، الان را ...

زنش نبودا عشقش بود اون زن یکی دیگه بود والا رابطمون چی بگم بد نیست اما من دلم باهاش نیست سعی کردم بهش متکی نباشم رو پای خودم وایسادم اینجور ادما زیر پای ادمو خالی میکنن