2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

733 بازدید | 20 پست

وقتی خیانت شوهر و دعوای مادرشوهر و خواهرشوهر و زن سابق شوهر و طلاق و مهریه عنوان تاپیک باشه میشه پربازدید ترین تاپیک ولی وقتی یکی مثل من یه راهنمایی میخاد هیچ کس جواب نمیده واقعا میاین فقط بدبختی مردمو بخونین ؟؟؟چقدر متاسف شدم امروز واقعا ی تاپیک زدم هیچ کس جواب نداد ولی برا مساعل این چنینی همه نظر میدن خدا کمکمون کنه فقط من ک از نی نی سایت میرم بدردم نمیخوره دیگه

ملت دنبال همينچيزان ديگه 

و نصف بيشتر تاپيكاي خيانت اينجا دروغه 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم زیاد تاپیک زدم کسی نیومده

بیخیال بابا خودتم میری تاپیک گردی تو همین تاپیکا میری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خوب شاید بلدنبودن خودمنم چندبار تایپک زدم بخاطریه سری مشکلات نیومدن ناراحتی نداره اینجافضایه عمومیه هرکسی هرتایپکی دوست داره میاره بنظربیشترخانما سرگذشت وحیانت جالبتره

بسلامت عزیزم...اینجا که همه پزشک نیستن یاتجربه ندارن راهنمایی اشتباه میکنن اونوقت براتون بدتره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

اینجور تاپیکا رو میبینم یاد پستای اینستا میفتم که عکس مثلا بچه کار و میزارن پایینش مینویسن " حالا اگه عکس لختی بود 2 هزار تا لایک میخورد" !!!!

عزیزم اگر کسی اطلاعاتی راجع به موضوعی داشته باشه که دریغ نمیکنه. لابد اطلاعاتی نداره . نمیشه روی هوا کسی و راهنماییکرد که . 

من خودم راجع به چیزی ندونم هیچوقت کسی و به اشتباه گمراه نمیکنم

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
اینجور تاپیکا رو میبینم یاد پستای اینستا میفتم که عکس مثلا بچه کار و میزارن پایینش مینویسن " حالا اگ ...

موافقم باهات.  منم همینطور . ضمن اینکه ما هم موظف به خوندن همه تاپیک ها نیستیم اینجا یه جای عمومی هست و هر کس موضوعاتی که براش جالب تر هست رو میتونه دنبال کنه حالا داستان خیانت باشه یا مسئله علمی.  انتخاب شخصی هست و جایی برای خرده گیری نیست.