2777
2789

سلام عزیزم خوبی ببخش تو این تاپیکت پست میزارم 

داشتم درباره التهاب روده سرچ میکردم که پستای شما رو خوندم متوجه شدم گلستانی گلم

منم چند روز پیش متوجه شدم التهاب روده دارم وقتی اپاندیس عمل کردم دکتر گفت روده هات التهاب داره 

میخاستم بپرسم شما پیش کدوم دکتر میری عزیزم؟؟؟

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی ببخش تو این تاپیکت پست میزارم  داشتم درباره التهاب روده سرچ میکردم که پستای شم ...

سلام عزیزم.من گنبد پیش دکتر غراوی.اگه گنبد میری به نظرم پیش لیلی اسلامی برو .دکتر منم خوبه فقط زیاد توصیح نمیده.هی باید سوال کنی 

سلام عزیزم.من گنبد پیش دکتر غراوی.اگه گنبد میری به نظرم پیش لیلی اسلامی برو .دکتر منم خوبه فقط زیاد ...

مرسی عزیزم لطف کردی

من گرگانم گرگان دکتر خوب نمیشناسی گلم؟ 

ببخشید به سوال

ممنوعیت غذایی هم داری؟ چه چیزایی نباید بخوریم؟.

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
مرسی عزیزم لطف کردی من گرگانم گرگان دکتر خوب نمیشناسی گلم؟  ببخشید به سوال ممنوعیت غذایی هم ...

گرگان نه عزیزم.والله به من گفت شیرو خامه اصلا نخور به خاطر لاکتوز.ماست اینا گفت اشکال نداره ولی من چون تازگیا باز بیماریم عود کرد میترسم کلا لبنیات استفاده کنم.البته کشک میخورم.شیرینی خامه ای و شیر و خامه اصلا نمیخورم

اسم بیماریتون دقیق چیه؟؟من کولیت السروز یا همون ibd

واسه منم همینه 😔

گرگان نه عزیزم.والله به من گفت شیرو خامه اصلا نخور به خاطر لاکتوز.ماست اینا گفت اشکال نداره ولی من چ ...

انشاالله که بهتر بشی عزیزم🙏🙏

من که تازه فهمیدم😔

رفتم اپاندیس عمل کردم بعدش دکتر گفت التهاب روده داری

وقتی عود میکنه چه چوریه ؟

واسه منم همینه 😔

من پارسال عید بیماریم عود کرد با دوباره امسال عیدم همینجور شدم اعصابم خرد شد.البته الان بهترم داروهامو دکتر یکم کم کرده بود باز مجبور شد زیاد کنه

من پارسال عید بیماریم عود کرد با دوباره امسال عیدم همینجور شدم اعصابم خرد شد.البته الان بهترم داروها ...

ای بابا خیلی بده که😔😔

پس میفرستنت کولونوسکوپی

درد داره؟