2821
2789
عنوان

بهم دروغ گف😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 40 پست
بخاطر دروغی ک گفت مقصره ولی اگه بخوای واسه ۵۰تومن جداشی واقعا مسحرست

حتی همین قضیه رو تو دو مرحله بهم گفت...گفت حدود ۳۰.و بقیه رو خودم فهمیدم از جایی.تازه بازم انکار میکرد....از کجا معلوم که بازم چیزای دیگه نباشه...هیچ اعتمادی دیگه بهش ندارم

خب چ جور ادمیه باید تاالان شناخته باشیش دیگه اگه شیاد باشه فرق داره ولی اگه ادم خوبیه و ازسر ناچاری ...

نه فکر نکنم شیاد باشه...راستش بخشی از بدهی رو هم فقط به این خاطر که میخواسته شرایط رو جوری جلوه بده که جواب بگیره از من بالا آورده...اونا از نظر مالی خیلی پایین تر از ما هستن..در واقع یه جور فریب...و همینه که منا آزار میده...همش احساس میکنم که گولم زده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چ جور ادمیه باید تاالان شناخته باشیش دیگه اگه شیاد باشه فرق داره ولی اگه ادم خوبیه و ازسر ناچاری ...

نه فکر نکنم شیاد باشه...راستش بخشی از بدهی رو هم فقط به این خاطر که میخواسته شرایط رو جوری جلوه بده که جواب بگیره از من بالا آورده...اونا از نظر مالی خیلی پایین تر از ما هستن..در واقع یه جور فریب...و همینه که منا آزار میده...همش احساس میکنم که گولم زده

نه فکر نکنم شیاد باشه...راستش بخشی از بدهی رو هم فقط به این خاطر که میخواسته شرایط رو جوری جلوه بده ...

اگه دلت واقعا دیگه باهاش نیس تمومش کن باهاش .وای اگه دوسش داری ببخشش و باهم سختیهارو پشت سر بزارید

نه فکر نکنم شیاد باشه...راستش بخشی از بدهی رو هم فقط به این خاطر که میخواسته شرایط رو جوری جلوه بده ...

ببین عزیزم فک میکنی علت دروغش چیبوده؟بهرحال ادم اشتباه میکنه  ممکنه از ترس اینکه نخاییش دروغ بگه    باید ببینی علت دروغش چیبوده    ۵۰تومن ارزش جدایی نداره   مردا از،لحاظ مالی حس ضعف کنن داغون میشن   اینکه از تین جهت بهت دروغ گفته یکم قابل درکع     و اینکه من خودم اگه پسر بودم و کسبو میخاستم  باخودم مبگفتم بهش نگم ک نکنه از دستش بدم خودم کم کم پولو جمع میکنم بدهیو میدم   حالا اگه ببشتر از اینا بود بهش میگفتم ولی ۵۰تومن چیرخیلیییی زیادی نیست ک بشه ترسید و ب همسرت بگی    الانم از لحاط روحی بش فشار اومده و گفته    درکش کن   مردا وقتی بدهی دارن خیلی داغونن   دروغی،گفته ک ی مرد میتونه درکش کنه     توی فشاربوده    ولی اگه اهل دروغ باشه و اینا اون قصیه فدق میکنه      توهم بعنوان ی همسر الان اگه میگی دوسش داری  نسون بده   ادم واسه ۵۰تومن ک دروغ گفته ایتقد راحت دست از،عشقش نمیکشه     سرایط نسبتا سختی پیش اومده  میگزره   پس همسریت کو  بخای ابن وسط ولش کنی  نامردیه 

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

اگه دلت واقعا دیگه باهاش نیس تمومش کن باهاش .وای اگه دوسش داری ببخشش و باهم سختیهارو پشت سر بزارید

ابنکه برای ی دروغی ک نمیدونیم دلیلش چیبوده اونم برای پول    واقعا عزیزم جدایی بدترین پیشنهاده      الان طبیعیه از،دستش ناراحت باشه     اگه زنت براب ۵۰تومن دروغی ک واقعا قابل درکه و مانمیدونیم این خانم چطور اخلاقی رو داره  ک اقامجبور شده نگه   بخصوص اینکه وضع دختره بهتره   من آقارو درک میکنم      ولی اگه بخاد جداشه  پس لطفا نگه ک خیلیی دوسش دارم  چون دوس داشتن این نیست

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

ابنکه برای ی دروغی ک نمیدونیم دلیلش چیبوده اونم برای پول    واقعا عزیزم جدایی بدترین پیشنه ...

منم دقیق تو قسمتای بالاتر گفتم بخاطر ۵۰میلیون مسخرست ک یخواد جدا بشه گفتم ببخشش و باهم سختیهارو پشت سر بزارید  ولی ایشون خودش اصرار داره ک دروغ گفته و ازکجا معلوم دروغای بیشتر نگه منم گفتم اگه نمیتونی کنار بیای خب تموم کن اگرم واقعا دوسش داری چشم پوشی کن و باهم مشکلو حل کنید منم خودم تو این بدهی ها قرار گرفتم اونم ن ۵۰میلیون ۵ میلیارد میدونم چقدر سخته ولی منو همسرم با تحمل سختیها رو جا گذاشتیم و الان داریم نتیجه میگیریم 

منم دقیق تو قسمتای بالاتر گفتم بخاطر ۵۰میلیون مسخرست ک یخواد جدا بشه گفتم ببخشش و باهم سختیهارو پشت ...

عزیزدلم☺افرین انشاله مشکل شمام حل شه   این کتار هم بودنا تو سختیا خودشم شیرینی خاصی داره

ابنکه برای ی دروغی ک نمیدونیم دلیلش چیبوده اونم برای پول    واقعا عزیزم جدایی بدترین پیشنه ...

آره اینا قبول دارم..من تو مسائل مالی اصلا دل ندارم. و خودشم میگه از برخورد تو میترسیدم که نگفتم میگه میدونستم که خیلی به هم میریزی و از این حرفا

آره اینا قبول دارم..من تو مسائل مالی اصلا دل ندارم. و خودشم میگه از برخورد تو میترسیدم که نگفتم میگه ...

خب عزیزدلم  یکم راجب واقعیت زندگی فک کن      شما ک دستتوت ب دهنتون میرسه  من نمیگم پول مهم نیست هست    ولی نه ب قیمتی ک بخای عشقتونو کمرنگ کنید      یکم زن صبوری باش   مردا خیلی دوس دارن زن از لحاط مالی قبولش داشته باشه سرکوفتش نزنه   خیلی حساسن    از زنی ک حرص پول بخوره خوششون نمیاد     بخدا زندگی و کنار خانواده بودن ارزشی داره ک باهیچچچچی برابری نمیکنه    عشق همسر فرزند   همه ی ما بدنیا اومدیم ک اینارو تجربه کنیم   ب قشنگترین شکل     اونقد این مسله اهمیت نداره    یسوال میپرسم اگه بهت بگن  یکسال دیگه بیشتر نمیتونین باهم زندگی کنین خدای نکرده میمیرین و فرصتتون یکساله   ایت بازم برای این قضیه تحمل نداری و میخای حداشی؟ ☺