2821
2789
عنوان

بهم دروغ گف😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 40 پست
ه.حدود ۵۰ تومن که به این مبلغ وام ازدواج هم اضافه میشه.من ازدواج نکردم که جدا بشم ولی الان دارم به ا ...

بنطر من 50 تومن چیزی نیس ک بخای جدا بشی ولی ازش بپرس سر چی این بدهی بالا اورده ببین شاید این بدهیم تموم شه ادنی باشه ک هی بخاد بدهی بالا بیاره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدابزرگه حل میشه ی وامی چیزی بگیرین حل میشه من چی بگم ی ماه بعد عروسیم پدرشوهرم مرد ۵ میلیارد ...

یاد اون افتادم که میگفت

لیوان ما رو شکستن

بعد میگن نیمه پرش رو ببین

😂😂

بعضی مواقع دیگه زندگی قشنگی ناره

کاربر جدیدم باهام مهربون باشین ممنون😁😍
ه.حدود ۵۰ تومن که به این مبلغ وام ازدواج هم اضافه میشه.من ازدواج نکردم که جدا بشم ولی الان دارم به ا ...

یه وقت ورنداری خونه روبدی بهش بزارخودش جورخودشوبکشه اگه وام ازدوااجتونوخرج نکردین بدهیشوباهمون بدین

حتماخیلی دوست داره ترسیده که اگه بهت بگه ترکش کنی مجبورشده بهت دروغ بگه

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

عزیزم من شوهرم حدود ۵۰ میلیون بدهی گذاشت گردنم و رفت 

یعنی برام دسته چک گرفت

الان اواره و بدبخت شدم البته بازم امیدم خداس

فقط مراقب باش گرفتار نشی مثه من

چون من تو اوج زندگی عاشقانه براش دسته چک گرفتم که مثلا کار کنیم و زندگیمون خوب بشه

واقعا سرم کلاه رفت مراقب باش

رگ خواب خدا شکرگزاریه یادت نره 🥰😍
یاد اون افتادم که میگفت لیوان ما رو شکستن بعد میگن نیمه پرش رو ببین 😂😂 بعضی مواقع دیگه زندگی ق ...

خب عزیزم بخاطر ۵۰ تومن طلاق بگیره ؟وقتی ازدواج میکنی همش ک خوشی نیس ب یاد اون خوشیها قسمتای سختو باید بگذرونی دیگه 

یه وقت ورنداری خونه روبدی بهش بزارخودش جورخودشوبکشه اگه وام ازدوااجتونوخرج نکردین بدهیشوباهمون بدین ...

الان دقیقا توجیهش همینه...میگه دویت داشتم...ولی این اصلا برای من قابل قبول نیست...این خودخواهیه از نظر من

خب عزیزم بخاطر ۵۰ تومن طلاق بگیره ؟وقتی ازدواج میکنی همش ک خوشی نیس ب یاد اون خوشیها قسمتای سختو بای ...

آخه بهم دروغ گقته...اگه این مشکل همین الان بوجود میومد قضیه فرق میکرد وضیفه من بود که شریک دردو غم و ناراحتی شوهرم باشم ولی این قضیه ماله قبله

آخه چه تضمینی وجود داره که بعد از این دروغی نباشه....یا اصلا کله قضیه همین باشه

خب چ جور ادمیه باید تاالان شناخته باشیش دیگه اگه شیاد باشه فرق داره ولی اگه ادم خوبیه و ازسر ناچاری اینکارو کرده خب ادم دلش نمیاد اونوقت