2789
من فکر میکنیم هیچ کدوم. فرهنگ و شرایط ما یه جوریه که میتونیم حد وسط این دو تا باشیم حداقل برای خودم ...

حس میکنم اروپاییا خیلی بی بندو بارن

من که هر سه قسمتشو دیدم واقعا ازشون بدم اومد

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس میکنم اروپاییا خیلی بی بندو بارن من که هر سه قسمتشو دیدم واقعا ازشون بدم اومد

هر کسی فرهنگ خودشو داره دیگه نمیشه قضاوت کرد. 

اون ها هم اونجوری زندگی میکنن. 

من خودم رو خیلی چیزا حساسم و خیلی کارا رو نمیکنم نه به خاطر اعتقاد و اینا ولی به خودم اجازه نمیده یه سری کارا رو انجام بدم به خاطر فرهنگ و مدل خونوادم و خودم 

خیلی برام مهمه اصول خونوادگی رو رعایت کنم. 

ولی اگه یه ادم خیلی راحت که کارای زیادی بکنه و کلا برعکس من باشه کنارم زندگی کنه راحت میتونم باهاش کنار بیام و وارد زندگی شخصیش نشم. وقتی اون مستند هم دیدم همینو بیشتر یاد گرفتم

که هر جوری هستیم به هر زبونی حرف میزنیم و هر اعتقادی داریم هممون ادمیم و از یه وجودیم

لبخند هامون مثل همه و میتونیم کنار هم خوشحال باشیم

جامعه ای که من میپسندم هم یه همچین چیزیه

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا

مخفف ایوشی له کو زانی کرماشانی بیوشی؟ مه اصلا سنندجی یزانم اکثر اهنگ کوردیگانیش یفامم     ...

اری مخفف وتم. اخه مه ی دوسی داشتم کرماشانی وه او یاد گردم هم تانم قسع بکم تا حدودی هم متوجه بوم چ اوشن. توای تا سنندجی نشانت بیه م راحت جور آو خواردن

همونlia73 سابقم
بله همونو میگم به نظر من همین ایران خوبه 

خب دیدی ک میگن اخرش ما اول همین راهیم ؟

من کامل این مستند رو ندیدم ، واقعا نمیتونم نظر بدم اما خواهر برادر خودم ایران رندگی نمیکنن و یه جورایی متعقدن اونجا بی بند و باری انقدرام نیست

یادم تورو فراموش..
هر کسی فرهنگ خودشو داره دیگه نمیشه قضاوت کرد.  اون ها هم اونجوری زندگی میکنن.  من خودم ر ...

بله فرهنگ اونا با ما فرق میکنه جامعه اونا این فرهنگو قبول داره و مردم خیلی ازاد کارهایی که فرهنگ ما بد میدونه رو انجام میدن و خیلی راحت میگنش و اصلا تو جامعه اونا چیز بدی نیست همون کارارو بعضیا تو ایران انجام میدن اما مخفیانه 

تو اروپا طبق مستند، کتاب های اموزش مسائل جنسی رو تو خوابگاه بچه ها میذارن بچه ۱۲ ساله رابطه داشته در حالیکه تو جامعه ما بچه ۱۲ ساله اصلا نمیدونه این چیزا چیه هر نفر تو زندگیش چندین دوست پسر یا دوست دختر داشته و چندین رابطه با ادمای مختلف که البته واسه اونا چیزی عادیه

و چند چیز دیگه که تو مستند بود اما نمیشه اینجا گفت

به نظرم اینجور رابطه ها باعث میشه ادما ازدواج نکنن و اگر ازدواج کردن به دلیل تنوع طلبی طلاق بگیرن و هزار مشکل دیگه هم در پی داره

اری مخفف وتم. اخه مه ی دوسی داشتم کرماشانی وه او یاد گردم هم تانم قسع بکم تا حدودی هم متوجه بوم چ او ...

عا یادم بیه،فره دوس درم یاد بگرم

البته تا ساعت ۵ نت درم