2789
ببین  این خوابها  رویای صادقه هست قبل از وقوع حادثه  بعضیا که حس ششمشون قوی هست ...

آره ومتاسفانه نمی دونم چرا قبل از وقوع هر حادثه ای من رویای صادقانشو می بینم سقوط هواپیماها زلزله ها حادثه تیر اندازی اهواز و...

اصلا هم نمی دونم چرا آخه کاری از دستم برنمیاد غیر اینکه اذیت میشمهربار میگم یه خواب چرت دیدم پر خوردم بی وقت خوابیدم عصبی خوابیدم اما در کمال تعجب خوابام تعبیر میشه

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
آره ومتاسفانه نمی دونم چرا قبل از وقوع هر حادثه ای من رویای صادقانشو می بینم سقوط هواپیماها زلزله ها ...

ببین روح لطیفی داری منم خوابهای زیادی میدیدم  ولی الان کمتر   قبل از هر اتفاقی  من  خواب میدیدم  قد  این لحظات رو بدون  فک کنم از اون دسته ادمایی که برای خدا خیلی عزیزی 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناز میکنی؟  خو بگو کنجکاو شدم

آخه توضیح منطقی نداره کاملا عادی از ۱۴ سالگی اینجوری شدم

اصلا حس خوبی نیست و نمی دونم از کجا اومده هر چی هم تحقیق کردم بدتر گیج شدم حتی یه بار جواب سوال یکی از کاربرارو تو یه تاپیک دادم که طی تحقیقاتم‌تو نت خونده بودم همه ریختن سرم که داری تبلیغات فرقه ای می کنی ولی واقعا منظورم این نبود یه چیزی خونده بودم‌جواب سوال اون خانوم بود به خاطر همین واردش نشیم بهتره

خواهش عزیزم ان شالله  یه زودی حاجت دلت براورده میشه

انشاالله...راستش دارم نا امید میشم ...یه خانمی تو محلمونه که با قرآن استخاره میگیرم..امروز برا حاجتم استخاره گرفتم پیشش گفت باید صبر کنی وعدد سال توش هس ینی باید خیلی انتظار بکشم...خیلی ناراحت شدم..ای خدااا...ولی با پست قبلیت یه خورده به خودم اومدم...من باید باور کنم وجود خدا رو

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

آخه توضیح منطقی نداره کاملا عادی از ۱۴ سالگی اینجوری شدم اصلا حس خوبی نیست و نمی دونم از کجا اومده ...

یه سوال نمازاتو سر وقت میخونی ؟ 

ببین روح لطیفی داری منم خوابهای زیادی میدیدم  ولی الان کمتر   قبل از هر اتفاقی   ...

این عینه عذابه 

چه عزیز بودنی 

اتفاقا فکر می کنم اگه خدا دوستم داشت اینطوری نبود

انشاالله...راستش دارم نا امید میشم ...یه خانمی تو محلمونه که با قرآن استخاره میگیرم..امروز برا حاجتم ...

اره عزیزم اول با خودت فکر کن ببین از خدا چی میخوای خدا رو باور کن خدا بخیل نیست  هرچی بخوای  با باور عمیق و توکل میتونی صاحب بشی 

یه سوال نمازاتو سر وقت میخونی ؟ 

آدم به شدت معتقدی هستم به خدا شاید در ظاهر معلوم نباشه مثلا چادری نیستم اما حجاب دارم نمازم تا بچه دار شدنم همیشه به وقت بود الان گاهی از فشار کار فراموش میشه🙈🙈🙈

آدم به شدت معتقدی هستم به خدا شاید در ظاهر معلوم نباشه مثلا چادری نیستم اما حجاب دارم نمازم تا بچه د ...

نمازتو بخون  و اینکه معتقدی نشون دهنده ی روح لطیفته 

اره عزیزم اول با خودت فکر کن ببین از خدا چی میخوای خدا رو باور کن خدا بخیل نیست  هرچی بخو ...

ممنون گلم...خیلی بهم روحیه دادی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

ممنون گلم...خیلی بهم روحیه دادی

خواهش عزیزم  انشالله همه چیز  برات  همونی که میخوای میشه  امشب با لبخند زدن  به رویاهات   صبح کن  فردا رو با توکل به خدا اغاز کن  شبت رویایی 😘😘😘