2789
یعنی یهو یه اتفاق تو ذهنم نقش می بنده یا خواب می بینم بعد اون اتفاق می افته خودم فکر نمی کنم که مثلا ...

منم خواب میبینم اتفاق میوفته از خوابهام میترسم اینی هم که میگی انرژی ذهنت خیلی بالای کاش در راه مثبت به کار میگرفتی   همون قانون جذب 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
 منم خواب میبینم اتفاق میوفته از خوابهام میترسم اینی هم که میگی انرژی ذهنت خیلی بالای کاش در را ...

مثبته اما من اصلا دوست ندارم باشه اذیت میشم

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی یهو یه اتفاق تو ذهنم میاد

میدونی چیه تو باور کردی به هرچی فکر کنی مخصوصا چیزای منفی اتفاق میوفته  پس  چون باور کردی   حتما اتفاق میوفته 

ای بابا، هرچی خاستیم یا نشد یا بد شد یا برعکس شد

باید یاد بگیری چجوری بخوای  باید مدام تکرار و تمرین کنی تا به هدفت برسی 

میدونی چیه تو باور کردی به هرچی فکر کنی مخصوصا چیزای منفی اتفاق میوفته  پس  چون باور ...

مثلا چون من ۲ماه پیش خواب دیدم مردم دارن رو آب گریه می کنن و خودشونو می زنن سیل اومد؟؟؟

نه به باورم ربطی نداره خیلی چیزا هست که نمیشه واضح بگم

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
بچه ها تو رو خدا هر کی حس ششم قوی داره بهم بگه که من امسال حاجتمو میگیرم یا نه؟خیلی مهمه

بنظرم تو اول به خودت رجوع کن اگه باور کنی که خدا وجود داره  و بهترین ها رو برای بندش میخواد و این ماییم که با افکارمون جلوی رسیدن به خواسته مون رو میگیریم  و این حس خوب بهت دست بده که به حاجتت میرسی مطمین  باش به هفته نرسیده  حاجتتو میگیری 

مثلا چون من ۲ماه پیش خواب دیدم مردم دارن رو آب گریه می کنن و خودشونو می زنن سیل اومد؟؟؟ نه به باورم ...

ببین  این خوابها  رویای صادقه هست قبل از وقوع حادثه  بعضیا که حس ششمشون قوی هست یه چیزایی میبین  و بهتره صدقه بدن 

بنظرم تو اول به خودت رجوع کن اگه باور کنی که خدا وجود داره  و بهترین ها رو برای بندش میخو ...

دقیقا.....مرسی گلم که جواب دادی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین