2777
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 51 پست
دکتر مرتضی حبیبی عالی دختر منم رفلاکس داشت هر جا بردم خوب نمی شد ولی داروهای دکتر حبیبی معجزه کرد&n ...

عزیزم میشه ادرسشولطف کنی

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
آره تا یکسالگی  امپرازول و پدی لاکت و زانتاک و زادیتن میخورد  دیگه بعدش که خوب شد همه چی ...

شیر خودتو میخورد؟

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای توروخدا بچه من رفلاکس الرژیک داره یعنی هم شدیدن به پروتیین گاوی حساسه هم رفلاکس شدید داره خیلی ع ...

دختر من از چهار ماهگی رو به بهتری رفت اول رانیتیدین میخورد بعد امپرازول بعد یه مدت نکسیوم و موتیلیوم الانم نکسیوم فقط راستی اون اولا قطره های نفخ و این چیزا هم میخورد

سلام بچه ها پسرم ۴۷ روزشه مدام گریه میکنه دکتربهش قرص امپرازول داده روزی دوبار۲۰گرانول ولی اصلابراش ...

باید صبور باشی عزیزم معمولا اینجور بچه ها تا اول چهار ماهگی خیلی اذیت میکنن

دکتر مرتضی حبیبی عالی دختر منم رفلاکس داشت هر جا بردم خوب نمی شد ولی داروهای دکتر حبیبی معجزه کرد&n ...

مرسی عزیزم ولی من تهران نیستم اگه تونستم میرم پیشش

دختر من از چهار ماهگی رو به بهتری رفت اول رانیتیدین میخورد بعد امپرازول بعد یه مدت نکسیوم و موتیلیوم ...

شیر خودتو میخورد؟دکتر رژیم داده بود بهت؟

شیر خودتو میدی عزیزم؟من همه چی رو منع کزده دکتر به خدا فقط چای و اب و مرغ ابپز بیست کیلو کم کردم کلس ...

عجب دکتر احمقی عزیزم اون شیری که هم بچرو اذیت کنه هم خودت  داغون چه فایده داره  این همه بچه شیر خشکی چه داحت و سالم بزرگ میشن براش یه شیر خشک ضد الرژی و رفلاکس بگیر شیرتم قطع کن گناه دارید اول بچه بعد خودت

عجب دکتر احمقی عزیزم اون شیری که هم بچرو اذیت کنه هم خودت  داغون چه فایده داره  این همه بچ ...

دقبقن از فردا همین کارو می کنم به خدا بچه داغونه دیروز حواسم نبود پرتقال خوردم وای تا الان یه سره داد زد زیر گلوش اگزما اصلن بی حال یه وضعی حیف شیرخشک نیس زن داداشم به بچش داد وزن عالی مریضم اصلن نشد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز