سلام خانما رفلاکس بچه هاتون از کی کامل خوب شد؟ دختر من شیش ماهشه هنوز خوابش خوب نیست کمی بالا میاره بعضی وقتا چشماشو میماله همشم میخواد بغل باشه سینه خیز و چهار دست و پا هم نمیره
وای توروخدا بچه من رفلاکس الرژیک داره یعنی هم شدیدن به پروتیین گاوی حساسه هم رفلاکس شدید داره خیلی عذاب می کشم استرس داغونم کرده لاغرشده تازه رغته سه ماه چه داروهایی شما دکترتون داذه😢😢
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیر خودتو میدی عزیزم؟من همه چی رو منع کزده دکتر به خدا فقط چای و اب و مرغ ابپز بیست کیلو کم کردم کلسیم بدن به صفر زسیده شیرمم به زور چند قطره میاد ولی باز دکتر اصرار می کنه شیر خودتو بده😢😢😢
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
خوابش خوبه ولی بعضی وقتا تا یه قاشق غذا بهش بیشتر بدم هرچی خورده بالا میارهباید تعداد دفعات رو زیاد کنی مقدار رو کم کنی. البته من خیلی ناراحت بودمو حرص میخوردم سر این قضیه دکتر بهم گفت ناراحت نباش اطرافیان هم میگن خوب میشه بخدا خیلی ناراحت بودم از ناراحتی شبا بالا سرش گریه میکردم امهگا خودشون خوب میشن وقتی کلا از شیر بگیری من شیر خودمو گرفتم البته پسرم 2 سالشه الان رفلاکسش بهتر شده ولی فکر کنم شیر خشکم بگیرم دیگه بالا نیاره بخاطر شیر بیشتر رفلاکس میگیرن.
دختر من بیچارم کرده بود جوری ک وقتی جایی میرفتیم خجالت میکشیدم بس ک بالا میاورد رانیتیدین و قرص پنتوپرازول خارجی و ... هیچی اثر نداشت😣😣
مادرشوهرم خدا لعنتش کنه آبرو برام نذاشته بود همشم دخترمو مسخره میکرد😢😢😢 میگفت عین ک و ن مرغ همش فیق فیق میریزه بیرون تا اینکه دخترم رسید به آخر 4 ماهگی خودم شروع کردم بهش لعاب برنج دادم تو کمتر از دوهفته دخترم خوب شد و دیگه بالا نیاورد خدارو شکر 😄😄😄😄😄
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧