2777
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 51 پست

وای توروخدا بچه من رفلاکس الرژیک داره یعنی هم شدیدن به پروتیین گاوی حساسه هم رفلاکس شدید داره خیلی عذاب می کشم استرس داغونم کرده لاغرشده تازه رغته سه ماه چه داروهایی شما دکترتون داذه😢😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
عزیزم از دکترش بخا داروشو عوض کنه  داردهای رفلاکس خیلی متنوعن باید بببنی چی به بچت سازگاره و ...

داروهاشو چهار بار عوض کردم تا حالا هردفعه هم که عوض میشه تا چند روز حالش بده فعلا نکسیوم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر مرتضی حبیبی عالی

دختر منم رفلاکس داشت هر جا بردم خوب نمی شد ولی داروهای دکتر حبیبی معجزه کرد 

به هرکسی معرفی کردم نتیجه گرفته 

خدایش حبیبی دستش شفاست 

اگه یه بار بدی پیشش می فهمی من چی میگم و دیگه پیش هیچ دکتر نمیری

سلام بچه ها پسرم ۴۷ روزشه مدام گریه میکنه دکتربهش قرص امپرازول داده روزی دوبار۲۰گرانول ولی اصلابراش تاثیری نداشته خوابش میاد ولی تا درازش میکنم ازخواب میپره وگریه میکنه خیلیم نفخ داره توروخداهرکی تجربه داره راهنماییم کنه😢😢😢

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
از کی همه چی تونست بخوره تا یه سالگی دارو دادی؟

شیر خودتو میدی عزیزم؟من همه چی رو منع کزده دکتر به خدا فقط چای و اب و مرغ ابپز بیست کیلو کم کردم کلسیم بدن به صفر زسیده شیرمم به زور چند قطره میاد ولی باز دکتر اصرار می کنه شیر خودتو بده😢😢😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
داروهاشو چهار بار عوض کردم تا حالا هردفعه هم که عوض میشه تا چند روز حالش بده فعلا نکسیوم میخوره

ببینید اکر دارویی بهش بیاد اون داروه مثل اب رو اتیش مییمونخ قشنگ سر سه روز تاثیرشو خودت حس میکنی

اگر با نکسیوم اوکی تر شده

پس نگران نباش کم کم خوب میشه انشالله

من پسر خودم نزدیک ۵سالشه ولی هنوووزم گهگاهی درگیرش میشه

میگفتن غذا خور بشن خوب میشن ولی اینطور نبود. خوابشم خوب نشده؟

خوابش خوبه ولی بعضی وقتا تا یه قاشق غذا بهش بیشتر بدم هرچی خورده بالا میارهباید تعداد دفعات رو زیاد کنی مقدار رو کم کنی. البته من خیلی ناراحت بودمو حرص میخوردم سر این قضیه دکتر بهم گفت ناراحت نباش اطرافیان هم میگن خوب میشه بخدا خیلی ناراحت بودم از ناراحتی شبا بالا سرش گریه میکردم امهگا خودشون خوب میشن وقتی کلا از شیر بگیری من شیر خودمو گرفتم البته پسرم 2 سالشه‌ الان رفلاکسش بهتر شده ولی فکر کنم شیر خشکم بگیرم دیگه بالا نیاره بخاطر شیر بیشتر رفلاکس میگیرن. 

دختر من بیچارم کرده بود جوری ک وقتی جایی میرفتیم خجالت میکشیدم بس ک بالا میاورد رانیتیدین و قرص پنتوپرازول خارجی و ... هیچی اثر نداشت😣😣

مادرشوهرم خدا لعنتش کنه آبرو برام نذاشته بود همشم دخترمو مسخره میکرد😢😢😢 میگفت عین ک و ن مرغ همش فیق فیق میریزه بیرون تا اینکه دخترم رسید به آخر 4 ماهگی خودم شروع کردم بهش لعاب برنج دادم تو کمتر از دوهفته دخترم خوب شد و دیگه بالا نیاورد خدارو شکر 😄😄😄😄😄

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
از کی همه چی تونست بخوره تا یه سالگی دارو دادی؟

آره تا یکسالگی 

امپرازول و پدی لاکت و زانتاک و زادیتن میخورد 

دیگه بعدش که خوب شد همه چی خورد 

فقط دکترش گفت ممکنه بزرگم که میشه مثلا اگه یه روز زیاد لبنیات بخوره دل درد بگیره 

اما مقطعیه دیگه

اخه دخترم حساسیتم داشت 

وای توروخدا بچه من رفلاکس الرژیک داره یعنی هم شدیدن به پروتیین گاوی حساسه هم رفلاکس شدید داره خیلی ع ...

نکسیوم داده پسر منم اینجوری بود دوبرابر اونچیزی ک خورده بود بالا میورد الان کمتر شده

2790
2778
2791
2779
2792