2777
2789
عنوان

بچهااا

128 بازدید | 10 پست

خانوما لطفاااا کمکم کنیدک ماهه زایمان کردم هروز دارم لاغرترمیشم چکارکنممم😢😢

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادوقاشق سیرمیشم اشتها ندارم اصلاا

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

بچها جوانه گندم خوبه بنظرتون

منم بعد زایمان در عرض یک ماه از ۵۹ به ۴۳ رسیدم...دلم واسه خودم خیلی میسوخت...دوباره بر میگردی به وزن قبل زایمانت به خاطر شیر دهی لاغر شدی...نی نی که بزرگتر بشه بیشتر شیر میخوره شمام گرسنه تر میشی پس مجبور میشی بخوری...والا من هر چی میخورم سیر نمیشم😆