2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برو مطب شخصی

نرو بهداشت اصلا

من مطب گذاشتم پارسال۵۰ تومن

بهم نساخت همه ش خونریزی داشتم

سر۲۰ روز رفتم دکتر گفت بهت نمیسازه

درش اوردم

بعضی ها دارن بهشون میسازه راضی أن

بستگی ب بدنت داره

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
برو مطب شخصی نرو بهداشت اصلا من مطب گذاشتم پارسال۵۰ تومن بهم نساخت همه ش خونریزی داشتم سر۲۰ روز ...

واقعا ۵۰تومن؟؟دکتر من چهار سال پیش گفت ۳۰۰میزاره.یعنی تمام بیست روز خونریزی داشتید؟؟

@dastankhane93

والا میگن مطمئن ترین روشه ولی ازاون جایی که من میترسم طبیعی هم جلوگیری میکنیم😉معایب که فقط پریودام یکم زوراش بیشتر شده مثلا ۶روزبود شده ۸روز اول لک میبینم بعد خونریزی بعد لک بعدپاک تا ۴ ماهم ترشح زییییاد داشتم هزینه ش ۲۵۰ مطب 

خانه بهداشتو مطمئن نبودم ازش ولی گفت ۱۴ تومن میگیرن

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
چطوره راضی هستید؟؟چند ساله است؟؟کجا گذاشتید و اینکه پریودی تون شدید شده؟؟توی رابطه مشکلی پیش نمیاد

فعلا که راضیم ۵ماهه گذاشتم تورابطه که چیزی نمیفهمیم 

مطب گذاشتم ۲۵۰

منم چند وقته دنبالشم،فعلا که این جیزا دستگیرم شده

روش تقریبا  مطمئنیه،دو مدل مسی و هورمونیش هست،مسیا ده ساله داره که هندیش و امریکایی و چینی و هلندیش هست،مدل هندیش خونریزیرو زیاد میکنه که خانه بهداشت ازین مدل میزاره چون ارزونتره ،من قیمت کردم ۷۰ تومن بود ولی مال کشورای دیگه پیدا نمیشه ،حتی من شنیدم آی بو دی مسی منسوخ شده 😐 آی یو دی میرنا که همون هورمونیست پنج سالست،برای کساییه که خون قائدگیشون زیاده و مشکل دارن،چون این مدل خون قائدگی و دردش رو خیلی کم‌میکنه،که من از دکترم پرسیدم گفت با دستمزد یک میلیون و سیصد میشه،حالا من موندم چکار کنم،این هورمونیه که برای ما ک مشکل نداریم خوب نیست از اونورم مسی هندی بدرد نمیخوره

منم چند وقته دنبالشم،فعلا که این جیزا دستگیرم شده روش تقریبا  مطمئنیه،دو مدل مسی و هورمون ...

مال من هندیه فعلا که خونریزیم زیادنیست فقط روزاش بیشتره اون روزای بیشترهم لک میبینم امیدوارم بیشترنشه

والا میگن مطمئن ترین روشه ولی ازاون جایی که من میترسم طبیعی هم جلوگیری میکنیم😉معایب که فقط پریودام ...

مرسی میتونم بپرسم اسم دکترتون رو و کجا  هست

@dastankhane93