2777
2789

با سلام

من تازه عضو این سایت شدم و پس از تحقیق فراوان دکتر پاکروش رو پیدا کردم .من دوبار سقط داشتم پارسال و امسال .اولی قلبش تشکیل نشد و دومی هم اوایل تابستان امسال در اواخر4 ماهگی .تست غربالگری نوبت اول رو انجام داده بودم و نمودار در محدوده خطر کم اهمیت یا ریسک خیلی کم بود .هیچ مشکل خاصی نبود ولی با یک دل درد همه چیز از هم پاچید و بچه سقط شد همه چک اپها و آزمایشات اوکی و منظم بود.در شهریورماه رفتیم مطب پاکروش آزمایشات رو دیدند وقتی تست غربالگری مرحله اول نیلو رو دید گفت برو خدارو شکر کن که بچه ات سقط شد. چون منگل بود در صورتیکه طبق اون چیزی که خونده بودم در سایتها و سایر آزمایشات و نمودارهای آن چیز دیگری بود. حالا چرا این دکتره اینطور با لحن بدی گفت نمی دونم اصلا اجازه صحبت نمیده . اونروز چند آزمایش نوشت .اولی ژنتیک و دومی هم برای خودم و هم برای همسرم. جالبه تاکید میکنه حتما" برید آزمایشگاه اکبری(ژنتیک) و آرمین!! نتیجه آزمایش ژنتیک خوب بود و هیچ مشکلی نبود و نرمال زده بود .هزینه آزمایش ژنتیک برای هر دوی ما حدود700 آب خورد با دفترچه تامین اجتماعی و مراجعه به تامین اجتماعی جهت دریافت نامه تخفیف. هزینه آزمایش دوم که آزمایشات هورمونی و نمیدونم چی بود که هنوز انجام ندادیم حدود2.300 میباشد (در آرمین) نمیدونم با توجه به هزینه بالای این آزمایش آیا میشه این آزمایش رو در آزمایشگاه دولتی انجام داد یا خیر. پاکروش برای سقط مکرر چه داروهایی معمولا" تجویز میکنه؟ و روالش به چه صورته؟ممنون

دکتر پاکروش یه دکتر فوق العاده پولکی و بد اخلاقه که فقط بلده اشک مریضش و در بیاره استرس وارد کنه و تحقیر کنه کلی دارو میده که نیاز نیست واقعا و کلی آزمایش که با آزمایشگاه قرارداد داره الکی وقت ویزیت میده برا پول ،پولش و بیمارستان نقد میگیره و اینکه بعدش اصلا نمیاد حتی بهت سر بزنه کلی ام برگه محضر که فقط این میگیره هر دفه 

خلاصه اینکه وقتتون و تلف نکنین برا آی وی اف نداشتن استرس و آرامش خیلی مهمه برین یه جا که آرومتون کنن حتی پرسنل بیمارستان آبانم که اونجا انجام میده بد اخلاقن  

آزمون و خطا انجام میده و گاهی پرستارا یادش میندازن و بهش میگن نه این و نباید به این بدی یا ای آزمایش و بده این انجام بده 

الانم که کلا بد اخلاق تر شده یدفه ام ممکنه قهر کنه بره کلا چند روز نیاد شما وسط مطب بعد سه ساعت وایسادن مجبور بشی بری خونه .اصلا به سوالا جواب نمیده و برات توضیح نمیده مگر اینکه اون روز روز خوبش باشه و یه گوشه چشمی بهت بندازه و جواب بده کلا میترسی ازش سوال بپرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.