2777
2789
عنوان

همسرم سرده...

1266 بازدید | 76 پست

خانمها سلام بیایین من همسرم خیلی سرده اصلا نزدیکیهامون خیلی دیر به دیره حالام از بیرون امدیم نشسته پا شبکه ورزش بهش میگم بیا بریم....میگه بزار ببینم و بیام بهش میگم یعنی چی صبح تا شب که سره کاری وقتیم میای هسته ایی منم باهاش اتمام حجت کردم گفتم تا اخر امسال من حامله شدم شدم نشدم میرم مهرمو میزارم اجرا طلاق میگیرم والا خسته شدم شماهام کسی هست تو رابطه نزدیکی سرد باشیم باهممم خیلی خوبیما خداروشکر نه بحث نه دعوا ولی اصلا نزدیکی انگار نه انگار اخه مگه میشه شاید ماهی یبار داشته باشیم والا جوونم هستیم تو سن که اینحوریم وای به حال میانسالی بیایین کمک 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم این جانب اگه یه ماه پشت سرهم دو روز نه یه روز بلکه دو روز در میان باشیم باهم 4قلو باردار میشم. اقا هی بهونه میاره

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏
همیشه ماهی یبار رابطه دارین؟؟خب بشین باهاش صحبت کن همون ماهی یبار نباشه ک راحت‌تری اونجوری بدتر اذیت ...

تقریبا ماهی یبار داریم حرف زدیم کلی میگه خستم فکرم مشغوله اخه صبح تا شبم سره کاره و دره مغازش ظهرام خونه نمیاد والا منم سرد کرده

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
اره عزیزم این جانب اگه یه ماه پشت سرهم دو روز نه یه روز بلکه دو روز در میان باشیم باهم 4قلو باردار م ...

بهونه اینکه برنامه داشته باشید یا نداشته باشید گلم من گیج شدم😂😂😂

بهونه اینکه برنامه داشته باشید یا نداشته باشید گلم من گیج شدم😂😂😂

میگه نداشته باشیم. 

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏
تقریبا ماهی یبار داریم حرف زدیم کلی میگه خستم فکرم مشغوله اخه صبح تا شبم سره کاره و دره مغازش ظهرام ...

دلیل نمیشه هرچقدرم ک خسته باشه مطمئن باش ک هفته ای یبار اگه سالم باشه نیاز داره خود بخود ک تخلیه بشهحتما خود ار ضا بی میکنه

امشب چه خبر،،،شب جمعه شده همه از سردی نالونن

اااا جدی پس فقط من نیستم اخه ما چندساله اینجور شدیم خوب خیلی بده من بچه میخام اطرافیان دهنمو .... سرویس کردن اقاهم میل ندارن والا خستن 

بعضیا اخلاقشون همینجوریه دیگه من خودم همینجورم

یعنی شماهم سردی تو نزدیکی کردن؟