2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم اگه با دوا درمون و محلول و آنتى بيوتيك خوب نميشه مشكل از مراقبت از پوستته، يه مدت روتين برو، ا ...

راستش الان تحت نظر دكترم حدود هشت ماهه اما صورتم اولش بهتر شده بود التهاب و جوش صورتم اما دوباره جوشا برگشتن

راستش الان تحت نظر دكترم حدود هشت ماهه اما صورتم اولش بهتر شده بود التهاب و جوش صورتم اما دوباره جوش ...

پوستت چربه؟ ببين اين راها معجزه ميكنن من پوست چرب مستعد آكنه دارم هر وقت اينا رو رعايت ميكنم صورتم مثل آينه ميشه يه مدت كوتاه كه ول ميكنم جوش در ميارم

اول كنترل چربى با شست و شوه، دو بار تا سه بار با يه شوينده ى غير آسيب زا مثل پن ph 5/5 صبح، اگه آرايش داشتى بعد پاك كردن، شب

بعد شست و شو استفاده از تونر، من كلى خرج تونر كردم اما بهترين چيزى كه به پوست من ميسازه سينره ى ايرانيه

بعدش آبرسان براى اونايى كه بعد شست و شو صورتشون خشك ميشه البته من استفاده نميكنم واقعا چون پن پوست رو خشك نميكنه اصلا

شبا يه شب در ميون ژل آداپالن (معجزه ميكنه) و يه لايه بردار سبك

روزا يه بار بعد شست و شو ژل اريترومايسين (من چون جوشام قطع شده هر روزا استفاده نميكنم تفننى چند روز يه بار)

هفته اى يه بار اسكراب فريمن، كمك ميكنه جاى جوشاى قبلى و كومدون ها برن و چربى كنترل شه

يني واقعا تأثير داره؟

شاید باور نکنی اما من از نوزده سالگی دارم جوش میزنم تا الان که بیست وهفتم .همه دارو ها رو امتحان کردم جواب نگرفتم تایپیک زدم پارسال اردیبهشت انداختم خیلی میترسیدم جاش موند اما کم کم جاش رفت اصلا ترسناک نبود جوشامم همشون رفت.من همیشه رو صورتم کم کم ده تا جوش حتما بود اونم بزرگ وکیستی اما الان فقط نزدیک پریود یه دونه خیلییی کوچولو میزنم