2777
2789
عنوان

یه سوال دارم 🚫

407 بازدید | 42 پست

ن گروه تل دارم 

ن کلینیک جواب داده 

ن روم میشه با کسی حرف بزنم 

به ناچار اومدم اینجا 

حقیقت اینه ک من خجالت میکشم از همسرم ک توی رابطه ازش رابطه دهانی بخام 

ولی اون خیلی راحت از من میخاد 

دوبار بهش با هزار تا خجالت گفتم اما یه بار انجام داده دیگ ن 

متاسفانه من الان یه ساله ک ار ض..نشدم 

حتی به همسرمم نگفتم یه بار گفتم به مشاور گف به همسرت نگو 

گاهی وقتا حس میکنم مشکل از منه به خدا خستم 

اعتماد به نفسم اومده پایین من تمام تنم سفیده فقط ناحیه بیکینی ام یه کم تیره است اگ برم لیزر ممکنه عوض شه و مث تنم شه؟

یا اصلا همسرم واس ناحیه بیکینی ام یه کم تیره است تمایل نداره؟؟😔😔

تورو خدا راهنماییم کنید 

انقد دلم پره که اضافه اش از چشام داره میاد😔

هووووووووووف😣

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

من فقط اومدم یه توت فرنگی بردارم و برم

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم اکثرا مرد ها دوست دارن همسرشون تو رابطه رها و بی پروا باشه، در واقع براشون لذت بخشه،

مشکلاتت در این زمینه رو خیلی راحت باهاش درمیون بذار

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

دیونه ای بخدا،ازشوهرنزدیکترب آدم کی هست؟

مهمترازاون خیلی راحت ازش بخاه چراخودتو قربانی میکنی،ببین مردا نمیتونن ذهن خوانی کنن،باید بهشون غیرمستقیم بگی،مثلاحرف بندازتو از کجای رابطه بیشترلذت میبری،مطمین باش اونم ازتو میپرسه،خیلی راحت بگو

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خب چرا ارضا نمیشی تحریک نمیشی ؟یا سردی خودت؟ یا مشکل از همسرته

اتفاقا من گرمم ولی با دخول ارضا نمیشم

همسرمم تحریک میکنه اما من شنیدم رابطه دهاتی تاثیر بسزایی داره

دیونه ای بخدا،ازشوهرنزدیکترب آدم کی هست؟ مهمترازاون خیلی راحت ازش بخاه چراخودتو قربانی میکنی،ببین م ...

من پرسیدم اون نپرسید😟😟😟

گلم اکثرا مرد ها دوست دارن همسرشون تو رابطه رها و بی پروا باشه، در واقع براشون لذت بخشه، مشکلاتت در ...

یعنی اگ بگم بد نمیشه میترسم بگم و بگه نه و غرورم له شه 

از طرفی گاهی میگم.خودتو بریز بیرون اون ک انقد راحت میگ تو هم بگو ولی بازم قفل میکنم

من پرسیدم اون نپرسید😟😟😟

ای بابا پس خیلی راحت بگو،درضمن هرجوری شده باید تو رابطه ارضابشی،حتی اگ بارابطه دهانی نشد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ای بابا پس خیلی راحت بگو،درضمن هرجوری شده باید تو رابطه ارضابشی،حتی اگ بارابطه دهانی نشد

خیلی از خانومهای اینجا این مشکلو دارن از طرفی من اعتماد به نفسم اومده پایین جون فک میکنم بیکینی ام چون یه کم تیره است دوس نداره ولی اون میگه هیچ ربطی نداره