2777
2789
عنوان

بنظرتون؟

179 بازدید | 11 پست

شوهرم گفت امروز میام میبینمت و خبری نیس تاالان

بنظرتون چه ساعتی مناسبه ؟

نمی‌دونم خودمو دلداری بدم میاد یا سرکارم

الان نگید ما ازکجابدونیم شوهر توء و... منظورم تایم مناسب قرارگذاشتن چه ساعتیه بنظرتون؟ 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هروقت دل  هواشو بکنه ساعت قرار باید همون لحظه باشه

ولی در کل من ساعت ۷ و ۸ شبو اوکی میدونم 

شب واسه قرار و نامزد بازی عالیه

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍
ناراحتی نداره عزیزم ببهش زنگ بزن شاید ترافیکه یا کاری پیش اومده

دوماهه خونه بابامم

مثلا دیشب گفت فردا میام باهم حرف بزنیم

گفت خبرت میکنم

منم زنگ بزنم الان میگه مرده برام

هروقت دل  هواشو بکنه ساعت قرار باید همون لحظه باشه ولی در کل من ساعت ۷ و ۸ شبو اوکی میدونم&nbs ...

من دوماهه خونه بابامم

این دیدار خیرسرش برای آشتی هست 

عزیزم پس حالا ک دیدار واسه آشتیه شما اصلا زنگ نزن..

تا شب وقت هست اگه اومد ک برو حرفاتو بزن اگه نیومدم اصلا اهمیت نده ی وقت زنگم زد نشون نده منتظر بودی و....

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)
من دوماهه خونه بابامم این دیدار خیرسرش برای آشتی هست 

معلومه دل تو دلت نیس بیاد منتتو بکشه بپری بغلش بگی تا حالا کجا بودی ضعف کردم برات😂😂

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍
معلومه دل تو دلت نیس بیاد منتتو بکشه بپری بغلش بگی تا حالا کجا بودی ضعف کردم برات😂😂

امروز که نیومد

زنگ زد گفت سرم درد گرفته و... اگه شد فردا میام هه