2777
2789
عنوان

احساس بد

441 بازدید | 17 پست

سلام دوستان نینی سایتی

من امروز ثبت نام کردم 

البته چند سالیه که خواننده خاموش هستم 

عرض کنم که من 4 ساله ازدواج کردم 

و 3 ساله که خونه خودمون هستیم 

بعد از 3 سال همسرم تمایل داره که بچه دار شیم 

ولی من حس های مختلفی دارم 

اول این رو براتون بگم که منو همسرم مشکل خاصی باهم نداریم و عدم تمایل من ربطی به مشکلات زندگیمون نداره 

احساس هایی که دارم اینا هستن :

تباهی عمرم 

نرسیدن به آرزوهام 

شاید اگه در آینده با همسرم به مشکل بخورم بزارم و برم ولی بعد از بچه این کار رو نمیتونم بکنم 

در صورتی که حتی تحمل یه روز دوریشو ندارم 

تا تقی به توقی میخوره شدیدا دلسرد میشم و دلم نمیخواد بچه دار شم 

از طرفیم فکر میکنم همه چی در زمان خودش خوبه 

الان 26 سالمه و شاید حوصله کافی برای بچه داشته باشم ولی در آینده مطمئنا حوصله کمتری خواهم داشت 

اطرافیان میگن چون محبتی تو دلت نیس این فکرا رو میکنی ولی من واقعا سردرگمم 

اسم احساسمو نمیدونم 

تکلیفم با خودم مشخص نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع به یقین به مشاوره داری 

نیاز به انگیزه ،حس تلاش و کوشش برای زندگی،مثبت نگری و درون و برون واکاوی داری 

زندگی مشترک با کودک شیرین تر میشه 

این حس بی تمایلی رو فقط تو دنیا تنها تو نداری خیلیا دارن ،ولی باید مسیری رو رفت که جامعه و عقل میپسنده 

توام همون راه رو برو 

سننت اگه از این بیشتر بشه مطمئن باش خیلیا جاها جز تاسف تا آخر عمر به همراه نداره

بنابراین حتما به زندگیتون بچه رو اضافه کنین هم برکت میده هم نور و نوایی متفاوت

دنیا با همه ی ابعادش در نگاه تو جاریست ،به خوبی ها نظر کن از بدی ها گذر کن

مس اوایل عقدو ازدواج منی همش حس میکردم این زندگیه من نیست و عجله کردم با اینکه عاشقانه ازدواج کردیم ولی همسرم انقدر محبت کردو خودمم یه تلنگری به خودم زدم که باید محکمترو قانعتر باشم الان بادوتا دختر کاملا ارامش دارم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
قطع به یقین به مشاوره داری  نیاز به انگیزه ،حس تلاش و کوشش برای زندگی،مثبت نگری و درون و برون ...

فرمایشات شما کاملا متین 

ولی من میترسم انگیزه ای که پیدا میکنم در آینده از بین بره و از روی اجبار کاری رو انجام بدم 

من همین الان دلم میخواد برم و پشت سرمو هم نگاه نکنم 

ولی بعد یه ساعت خدا رو شاکرم به خاطر زندگیم و موقعیتم  نمیدونم واقعا کلافم 

گلم یه سوال احیانا شما در خونه پدری مشکلی نداشتید؟ رابطه پدر و مادرتون چطور بود؟؟؟؟ حقیقتو بگو تا ر ...

بله 

رابطه پدرو مادرم با هم خوب نیست و من همیشه و حتی تو لحظات خوش زندگیم هم غصه پدرو مادرم رو میخورم و از این بابت متاسفم 

کاملا هم واقف هستم که چون کودکی و جوانی خوبی نداشتم تو روحیاتم تاثیر منفی گذاشتن 

منم 26سالمه از بچه اوردن بیزارم شوهرم میگه سال دیگه باید بیاری و من ابدا تا چن سال دوس ندارم افکار منفی جزو لاینفک ذهنمه، فکر بچه و عذاباش رو حمو داغون میکنه، من از سختی بیزارم یکی میخواد ب خودم برسه من نمیخوام پای بچه پیربشم چون خعلی حساس و حرص خورم

بله  رابطه پدرو مادرم با هم خوب نیست و من همیشه و حتی تو لحظات خوش زندگیم هم غصه پدرو مادرم رو ...

اره تاثیر بد گذاشته و تو نمیخای خودتو پابند زندگی کنی ک اگه یه روز ب مشکل خوردی راه فرار داشته باشی...نمیخای مث مادرت باشی...گلم مشکل تو هر زندگی هس و این دلیل نمیشه تقی ب توقی بخوره طلاق بگیری ک..اگه شوهرت واقعا خوبه این طرز فکرت فقط ناشی از گذشته اس..برو مشاوره

اره تاثیر بد گذاشته و تو نمیخای خودتو پابند زندگی کنی ک اگه یه روز ب مشکل خوردی راه فرار داشته باشی. ...

بله حق با شماست 

مشکل من ریشه در گذشته داره 

ولی هیچ وقت نخواستم با کسی در مورد گذشته حرف بزنم چون روح و روانم رو به هم میریزه و سریعا گریم میگیره 

بذارین رو راست بهتون بگم به عنوان یک برادر بزرگتر و البته پیرن پاره کرده 

۱_یادت نره بالاترین و بد ترین اتفاقی که می‌تونه تو زندگی آدم پیش بیاد ترک زندگیه (بنابراین فکر آزادی عمل در جدایی و اینارو کلاااا از یاد ببرین و خط قرمز دورش بکشین ) ،تباهی و نابودی به معنای واقعی کلمه همین کاره که حسرتش قابل درمان نیست 

۲_میل بی انگیزگی ،میله به منفی گرایی رو درون خودت خنثی کن 

برو مشاوره ،با خدا مشورت کن صحبت کن توکل کن بگو زندگیمو از تو میخوام و منو خارج کن از تفکرات خاموش و بن بست،قلم و دفتر بگیر بگو و بنویس از آرزوهات (اوناییم که از عقلانیت دوران رو خط بکش و بگو با واقعیات کار دارم) 

بلکه فقط و فقط به این نتیجه برسی که تو با آوردن بچه هم زندگیت شیرین میشه هم دیگران خشنود میشن هم خدا راضیه 

همه ی بزرگان عالم از پیامبر بگیرتا معصومین همیشه دعوت به فرزمد آوری کردن چون میدونن زندگی متفاوت تر میشه 

توکل کن و محکم برای زندگیت بجنگ تا شیرینی رو تو درونت حس کنی 

آینده رو امید و آرزو های ما میسازه

خدا اون روز رو نیاره که ایندمون بناش بر پایه یاس و نامزدی و منفی گرایی باشه

دنیا با همه ی ابعادش در نگاه تو جاریست ،به خوبی ها نظر کن از بدی ها گذر کن