2777
2789
عنوان

گفتار درمانی

281 بازدید | 12 پست

سلام کسی بچه شو گفتار درمانی برده سوال داشتم

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله من

میشه خواهش کنم فایلهایی رو که بهتون دادم رو برا تو تلگ رام بفرستین؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
بله من

بهتون دادن

چه فایلی میدن مگه

فیلمای اموزشی

فایل نداره !!یه سری تمرینات میگفتن تو خونه انجام میدادیم

میشه بگین چه تمرینایی و چه آموزشایی میدادن

میدونم یه روز میای و همه ی این سختیها تموم میشه واسه اومدنش صلوات بفرستین  
میشه بگین چه تمرینایی و چه آموزشایی میدادن

بستگی به مشکلشون داره من دو تا بچه هام میبردم تمریناتشون با هم فرق داشت.کشیده گویی حروف صدا دار.اولش کشیده گویی کلمات تک بخشی بعد دو بخشی تا کلمات پیچیده بعد جملات دو کلمه رو با مکث تمرین کردیم سه کلمه ای ..‌...تا جملات بلند و در اخر هم غصه گویی

سلام من دخترمو بردم پیش دکتر شیرین جعفری زمانی که چهار سالش بود. یه جلسه رفتیم و کرونا شروع شد. می‌خواستم بیخیال بشم که گفتن ویزیت آنلاین هم دارن. لبنکشو میذارم با توجه به اینکه هنوز نمیشه از خونه بیرون رفت شاید به دردتون خورد

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-شیرین-جعفری

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز