تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
میشه خواهش کنم فایلهایی رو که بهتون دادم رو برا تو تلگ رام بفرستین؟
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
بستگی به مشکلشون داره من دو تا بچه هام میبردم تمریناتشون با هم فرق داشت.کشیده گویی حروف صدا دار.اولش کشیده گویی کلمات تک بخشی بعد دو بخشی تا کلمات پیچیده بعد جملات دو کلمه رو با مکث تمرین کردیم سه کلمه ای .....تا جملات بلند و در اخر هم غصه گویی
سلام من دخترمو بردم پیش دکتر شیرین جعفری زمانی که چهار سالش بود. یه جلسه رفتیم و کرونا شروع شد. میخواستم بیخیال بشم که گفتن ویزیت آنلاین هم دارن. لبنکشو میذارم با توجه به اینکه هنوز نمیشه از خونه بیرون رفت شاید به دردتون خورد