2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته😔

142 بازدید | 16 پست

الان پنج روزه ک اومدم خونه خودم بعد دوماه ک خونه بابام خوش گذرونی کردم الان حوصلم سر رفته از شلوغی اومدم اینجا ک خودم تنهام شوهرمم از صبح سرکاره تا شب😞😞

چرا ۲ماه خونه بابات بودی

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون چهار ماه اینجا تنها بودم بیرونم نمیرفتم دیگ نکشیدم یک ماه قبل عید رفتم تا پنج روز پیش ک برگشتم ت ...

وای چه حوصله ای داشتین هم خودت هم شوهرت

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
اوخییی عسیسم😥 برو فیلم بخر ببین واسه خودت کلی غذا درست کن و هله هوله بخر خوشگل تزیین کن بخور سرگر ...

از اونجا همه چی خریدم با خودم اوردم اینجا حتی احتیاج ب مغازه رفتنم ندارم البته دیشب با شوهرم رفتیم باز خرید ولی خب من اونجا همش دورم ادم بود اینجا خودمم و خودم دلم نمیخواد چیزی بخورم حتی

فیلم نگاه کن آشپزی کن🤔🤔

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
فیلم ندارم تلوزیون هم چیزی نداره اشپزی مگ چقد طول میکشه😞خونه هم مرتب کردم این چند روز ک اومدم

فیلم دان کن از نت 

آشپزی منظورم اینه برو دنبال دسر و اینا کیک درست کن یا اصن هیچ فقد سایت بچرخ😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!