2777
2789
عنوان

جهيزيه

353 بازدید | 26 پست

سلام دوستان دو تا سوال :١-بنظرتون سايد باي سايد سفيد بهتره يا سيلور و چرا؟(٢نمره)

٢-مبل از يافت اباد بخرم بهتره يا بدم برام بسازن؟(وقتي ميسازن واقعا اون چيزي ميسازن كه ميخوايم؟)(٣ نمره)

و لطفا در مورد انتخاب وسايل جهيزيه اگر تجربه اي داريد لطفا در اختيار بنده بذاريد ...من تو دوران خريد جهيزيه هستم و سردرگمم 

سفید بخر

به نظر من درسته سیلور شیک تره ولی سفید خونه رو باز نشون میده و مثل سیلور جای لک روش نمی مونه 

مبل هم اماده بخر دیگه چون اونی هست که میبینی و می پسندی. اون موقع که برات میسازن معمولا یه جاییش رو نمی پسندی 

انتخاب چه وسایلی منظورته ؟ 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساید سیلور باکلاس تره

نه نساز من اون چیزی که توو کاتالوگ دیدم واون چیزی که تحویل گرفتم کلی فرق داشت،دوساله عروسی کردم اما میخوام عوضشون کنم دوسشون ندارم

‏مرگم باد اگر دمی کوتاه آیم از تکرار این پیش‌ پا افتاده‌ترین سخن که : دوستت دارم ...❤️ احمد شاملو

مبارکت باشه عزیزم تمام وسایل برقی آشپزخونه ت رو نقره ای  رنگ بگیر البته لوازم برقی یا استیل هست که خیلی خوشگلن نسبت به سفید . مخصوصا ماشین لباسشویی و یخچالت اگه نقره ای باشه خیلی آشپزخونه رو زیبا نشون میده اصلا رنگش از مد نمی یوفته من خواهرم با این که 8 ساله ازدواج کرده همه ی وسایل آشپزخونه ش استیله وقتی میری خونش انگار رفتی خونه ی تازه عروس همه چی خوشگل و براق . ولی سفید زود کثیف میشه .

رنگ مبلات هم گلبهی سفید یا فیروزه ای سفید بگیر خیلی قشنگن . اگه مبل مورد علاقت رو دیدی بخر نسازی بهتره .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

من ساید ظرفشویی لباسشوییم سفیده چون سیلور لک میشه وسایل برقیم سیلوره

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

عزیزم منم ۳ ۴ ماه پیش تو خرید جهیزیه بودم و ماه بعد جهیزیمو میچینم

ساید سیلور جای دست میمونه روش و خیلی سخته.همه بهم میگفتن نخر من سفید خریدم تمام برقیامو غیر از قهوه ساز

من سفید خریدم اما شاین هست و براقه

خدا حال همه رو خوب کنه..